Aki ma nálunk hatalomban van, az a civilizált világban közutálatnak örvend. Nincs ez másképp Novákkal sem.
2023. júl. 20. 20:21
2/22 anonim válasza:
Már rég egyenjogúság van, nincs olyan jogszabály, ami a nőkre hátrányos lenne, fordítva viszont van. A feminista túlkapások ellen lehet ma már csak valaki.
Mivel én nem azt írtam, hogy a magyar lakosság körében, hanem hogy a civilizált világban (és ott sem a lakosságra, hanem a politikusokra, közéleti szereplőkre gondoltam).
2023. júl. 20. 20:52
6/22 anonim válasza:
#5: Tudsz nekem olyan felmérést mutatni, amelyben a "civilizált világ" politikusait és közéleti szereplőit kérdezik arról, hogy mi a véleményük Novák Katalinról? Ütődöttkém... :)
2023. júl. 20. 21:07
7/22 anonim válasza:
#1: ...és amúgy mit nevezel te civilizált országnak? Pl. Franciaországot, amelyet lényegében pár hete lángba borítottak a megvadult migránsok és ahol a rendőrök be sem mernek menni a no-go zónákba? (Hogy a 3 éves gyerekeket megkéselő muszlimról már ne is szóljak...) Vagy Brüsszelt, amelynek Molenbeek negyedéből fejvesztve menekülnek az őslakos belgák? Esetleg a svédországi Malmőt, ahol ma már mindennaposak a migránsok bandaháborúi, a kisebbségben maradt svédek pedig rettegnek? Netán Köln-t, ahol a migránsok a nyílt után nőket erőszakolnak, a média pedig elhallgatja a történteket? Ez ám a civilizált világ!
2023. júl. 20. 21:15
8/22 anonim válasza:
Kedves fideszbérenc, bőven elég pl. ez a felháborodás most Novák ellen, ha a linkelt cikket elolvastad.
De mondok mást: egyetlen másik EU-tagország kormányfője vagy államfője sem jön ide, és a magyart sem hívják magukhoz. Ugyanez áll az USA-ra és általában a civilizált országokra.
Kikkel találkozik Orbán? A türk tanács ülésén belső-ázsiai diktátorokkal. Meg Katar vezetőivel, akik szintén nem demokráciát építenek. Szíjjártó meg Moszkvában és Minszkben építi külkapcsolatainkat. Az is két diktatúra.
Szánalmas bagázs vagytok ti mindannyian, a vezéretekkel az élen! 1962 óta nem volt ilyen elszigetelt az országunk politikailag, mint most.
2023. júl. 20. 21:16
9/22 anonim válasza:
Már rég egyenjogúság van.
Vagyis nem, mert rengetek pozitív diszkrimináció van a nők oldalán.
2023. júl. 20. 21:38
10/22 anonim válasza:
hollandoknál van nőgyülölet ahol egy fickó nyeri a nők versenyét
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!