Novák Katalin köztársasági elnök valóban a női egyenjogúság ellen van inkább?
#21:50
Akkor ott sem a nőket utálják :D
#2: Parancsolj, kedves megkeseredett ellenzéki lúzer!
Orbán és Macron:
Orbán és Von der Leyen:
Orbán és Scholz:
Orbán és Meloni:
Orbán és Trump:
Orbán és Johnson:
Orbán és Morawiecki:
Orbán és Ferenc pápa:
Orbán és Netanjahu:
Orbán és Nehammer:
Meddig folytassam? :)
"Parancsolj, kedves megkeseredett ellenzéki lúzer!"
Noha nem nekem szólt, de azt ugye tudod, hogy néhány udvariassági kézfogás nem cáfolja a válaszolót? Az hogy vannak EU ülések ahol óhatatlanul is találkoznak egymással kormányfők és köszöntik egymást közelébe sincs annak, ha meghívást is kapnak/adnak egymásnak a másik országába.
Pl. Trump sem Orbánhoz jött tárgyalni, vagy beszélgetni, csak a kis köpcös odarohant egy rajongói selfie-nek megfeleltethető fotóra. Ettől még Trump szemében ugyanolyan jelentéktelen maradt, mint volt.
Szegénykém, ő sem tudja, hogy mit gondoljon. Nyilván a párt többek között azért tette őt ebbe a pozícióba, túl azon, hogy azt teszi, amit mondanak neki és ezen kívül kifelé "jól mutat" egy női vezető, "demokratikusabbnak" tűnünk tőle.
Én nem vagyok feminista, de hogy csak az a nő lenne értékes, aki szült (és lehetőleg minél korábban) - merthogy ez a hivatalos kommunikáció - ezzel mélységesen nem értek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!