Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a fidesz támogatottsága óriásit csökkent, míg a DK pedig egyre gyorsabban tör előre?

Figyelt kérdés

A mihazánk már a fasorban sincs, pedig tavaly még a fidesz után a 2. legnépszerűbb párt volt.

Forrás: [link]

ápr. 22. 19:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
42%
"Egyébként nem tudom, hallottál-e az országjárásáról. Múlt héten kezdte Békés megyében... Ja, ezt nem írta meg a KESMA-sajtó" Én a Kossuth-rádióban is halottam
ápr. 22. 22:04
 22/28 anonim ***** válasza:
8: Igen mert nem számolták bele, az Orosz titkosszolgálat beavatkozását a magyar választásban. Akkor még teljes erővel működött az Orosz KÉMBANK.
ápr. 22. 23:50
 23/28 anonim ***** válasza:
#13 Mindenki a Fidesznek dolgozik, III. Károly angol király is, és minden párt a Fidesz fiókpártja, az amerikai Republikánus és Demokrata párt is.
ápr. 23. 08:29
 24/28 everlight ***** válasza:
100%

A Dk sosem fog 16% nál több szavazatot kapni.

Teljesen mindegy Orbánnak hogy 50 vagy 47 vagy 44 % kal nyerik meg a választásokat.

ápr. 24. 20:37
 25/28 everlight ***** válasza:

Szerintem a reális támogatottsági adatok jelenleg:

LMP: 3%

KKP: 3%

Nép pártján: 1%

MSZP: 3%

Jobbik: 5%

2.Reformkor: 3%

MMN: 2%

MOmentum: 7%

Mi Hazánk: 10%

Magyar Péter:13%

DK: 15%

Fidesz: 45%

ápr. 24. 20:47
 26/28 anonim ***** válasza:
És az LMP honnan sz+pott 3%-ot? A jobbik nekem kicsit sok, de körülbelül ennyi.
ápr. 24. 21:07
 27/28 everlight ***** válasza:
26.A legtöbb közvéleménykutató 3% ra méri az LMP-t.
ápr. 24. 23:10
 28/28 anonim ***** válasza:

A Jobbiknak már nincsenek szavazói, a MHM talán amennyit nyert a fidesztől annyit Magyar elhalászott tőlük, szóval kb 6%.

A MKKP 3x annyi szavazatot kapott a XII. kerületben mint a Momentum, az egy rendes közvéleménykutatás volt.

Én ezert azt mondom hogy országosan az MKKP 7%-ot a Momentum pedig 4%-ot kapna.

DK max 13%, a fidesz 45% körül lehet.

LMP, Jobbik, MMN, 2RK < 3%

Magyarnak szerintem több támogatója van mint a 2018-as jobbiknak, a 20% lehetségesnek hangzik

ápr. 24. 23:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!