Mi a véleményetek arról, hogy a fidesz támogatottsága óriásit csökkent, míg a DK pedig egyre gyorsabban tör előre?
A mihazánk már a fasorban sincs, pedig tavaly még a fidesz után a 2. legnépszerűbb párt volt.
Forrás: [link]
11.
Okostojásnak
tök jó hogy hülyeségeket zagyvász össze ezzel az erővel egyáltalán nincs is ellenzék gyurcsány ugyanis a fidesznek dolgozik Magyar Péter meg a fideszből vált ki a Mi házánkon kívül a többi meg jelentéktelen
1 - A Fideszt mindig alul merik.
2 - Az emberek még azt hiszik Magyar Peti jobboldali :XD
3 - Az emberek még azt hiszik, nem a Sorostól kapja a pénzt a haza elárulására
4 - Amint egyesül Gyurcsányékkal annak is vége lesz mint a botnak
5 - A fidesz alig 50%-al nyer 2/3-adot az az előző két választásokon
6 - Ez egy Bp-i mérés. Vidéken azt se tudják létezik Magyar Peti
7 - Még nem beszélt magától semmit MP, csak felolvasgatott valamiket. MZP-nél is ott kezdődött a mélyrepülése hogy megszólalt
8 - Nem lehet majd pártot építeni úgy, hogy az ember nem beszél magától. Itt majd megbukik mind
17: nem vagyok budapesti, és tudom, ki az a Magyar Peti. Na ilyenkor mi van?
Egyébként nem tudom, hallottál-e az országjárásáról. Múlt héten kezdte Békés megyében... Ja, ezt nem írta meg a KESMA-sajtó. Mindegy, minden szuper, Peti az ellenzéket aprózza csak tovább, a Fidesz minimum 60 %-ot kap úgyis, el sem kell menned szavazni. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!