Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi véleményetek Puzsér Róbertr...

Mi véleményetek Puzsér Róbertről és a tevékenységéről?

Figyelt kérdés

dec. 23. 19:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
💩💩💩
dec. 23. 19:59
 2/12 anonim ***** válasza:
79%

Évtizedes viszonylatban követem. Nagyrészt egyetért vele egy normalitáspárti ember.

Vannak néha témák amiben nem a megfelelő oldalra áll, mint a palesztin helyzet. Illetve néha van pár olcsó húzása a médiában, de összességében pozitív személy.

dec. 23. 20:05
 3/12 anonim ***** válasza:
26%
Két baloldali közszereplő van, akit képes vagyok tisztelni, még ha nem is mindenben értek velük egyet. Puzsér az egyik, Schiffer András a másik.
dec. 23. 20:07
 4/12 Telelő Teve ***** válasza:
61%
Megpróbálta a romkocsmák politikai vitáit kivinni széles nyilvánosság elé, de ezzel csak a széles nyilvánosságból csinált összehányt romkocsmát.
dec. 23. 20:15
 5/12 anonim ***** válasza:
53%

3.

De Schiffert a baloldaiak jobboldalizzák is ezért!

dec. 23. 20:15
 6/12 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
50%

Izgalmas gondolatai vannak, csak borzalmas a stílusa/módszere/vitakultúrája/érvelési rendszere, ezért nem tudom jó szívvel hallgatni. Főleg amikor olyan témákban nyilvánul meg, amikhez nem ért.

2010 környékén 2-3 évig szívesen figyeltem, aztán egyre inkább elegem lett belőle.

dec. 23. 20:21
 7/12 anonim ***** válasza:
46%

Mikor a fidesznyik újságíró segít neki, hogy milyen szavakat használjon az interjúban és az benne is marad a műsorban, akkor már nem is kell árulóznia senkinek, nem? A képernyőn megjelent a valóság, amit bármikor vissza lehet nézni. Ténnyé vált.

[link]

dec. 23. 20:24
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Ukránparti nézettel nem tudott eddig meggyőzni ebben az évben sem.
dec. 23. 20:35
 9/12 anonim ***** válasza:
40%
Nem jön be, mert olyan, mint akinek egy végtelen nagy szorulása van: amit ki akar mondani, azt 5 percig rágja, a tartalma sokszor zavaros, úgymint az is, hogy most kinek az oldalán is áll valójában...?
dec. 23. 20:36
 10/12 anonim ***** válasza:
21%
Nagyon szeretem. Aki utálja, az eléggé elcseszett értékrendű ember lehet. Ez a magyarok 90%-ára igaz, én a ritka kivételek közé tartozom.
dec. 23. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!