Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szoktad nézni az Önkényes...

Szoktad nézni az Önkényes Mérvadót Puzsér Róbert nélkül is?

Figyelt kérdés

Újabban a Szélsőközép YT csatornán van. A mai adásban nincs Robi, 5 percig bírtam hallgatni.

Drábik Jánost is azért kedveltem hallgatni, mert olykor ordibálva kiabálta az igazságot.

Szóval nekem Róbert nélkül uncsi az egész, mert senki sem tud úgy hozzászólni a témához ahogy ő.

Hiányzik a só az ételből!

dec. 5. 00:00
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Puzsérral sem
dec. 5. 00:01
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

Nem, Önkényes mérvadó = Puzsér

Ez Kb olyan mint az Office Michael Scott nélkül.

dec. 5. 00:20
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Nem, nélküle semmi értelme.
dec. 5. 00:34
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Nem, az Önkényes mérvadó maga Puzsér Róbert. Jó volna, ha belátná azt a televíziós, meg a rádiós, meg mindenféle műsorkészítő, hogy ez az ember egy kincs. Pótolhatatlan kincs. Minden addig nézhető, amíg ő van. Sznobjektívet is imádtam, de elkaszálták. Érthetetlen és feldolgozhatatlan számomra, hogy az egyik legkiválóbb gondolkodó után nem kapkodnak a médiumok. Sokat elárul a színvonalról, a hovatartozásról...
dec. 5. 00:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de pár perc után megunom és kikapcsolom a robimentes részeket.
dec. 5. 01:06
 6/9 A kérdező kommentje:

Azt még nagyon fontos megjegyeznem, hogy (ez egyszerűen kivételes), hogy őzés nélkül beszél, megfigyelem Az apuban is, hogy szünetet tart van, hogy akár 3 másodpercig is, amikor keresi a megfelelő szót, nem ő-zik mint a sok okostojás.

Volt egy műsor a Spirit FM valami Bóhócok között volt a címe, egy férfi két nő, próbálták Puzsér.klónt legyártani, csakhogy az a férfi egy mondatban 5 alkalommal ő-zött, hallgathatatlan volt.

dec. 5. 01:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Sajnos engem sem kötnek le a Puzsi-mentes részek, pedig Oszit is bírom.
dec. 5. 04:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem Magyar Dávid és Puzsér Robi a kedvencem. De Boros Tomi is jó!
dec. 5. 07:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Drábiktól hol van az az előadás, amikor dühösen ordítja, hogy "két b*zi összeházasodhat és gyereket nevelhet"? 🤣
dec. 5. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!