Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértetek Puzsérral Ábrahám...

Egyetértetek Puzsérral Ábrahám Róbert kapcsán?

Figyelt kérdés
[link]

nov. 11. 15:36
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
17 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Puzsér köztudottan elmebeteg, nem beszámítható. A pedofil gyanúkat meg ki kell vizsgálni alaposan. Ha Lakatos és a többi bűnös, márpedig elég nagy sansz van rá, akkor bűnhődnie kell!
nov. 11. 15:43
 2/11 anonim ***** válasza:
40%
De ki a franc az a Lakatos Márk? Visel állami tisztséget? Netalán pap lenne? Vagy micsoda?
nov. 11. 15:55
 3/11 anonim ***** válasza:
43%
ki hallgatja ezt a félkegyelmű puzsért? nagyon szellemi szegény az ilyen.
nov. 11. 16:27
 4/11 anonim ***** válasza:
46%
Puzsér Robitusz, a megélhetési okoskodó....
nov. 11. 17:02
 5/11 anonim ***** válasza:
61%

Én nagyon régóta követem az Ábrahám Róbertet, olyan 2014 óta.

Hihetetlenül szimpatikus volt és nagyon durva, hogy mennyire megjátszotta magát, úgy hogy ez nem tűnt fel nekem… Nekem ez rendesen egy sokk volt.

Az az ember ténylegesen, a szó orvosi értelmében egy pszichopata, azért tudja magát ilyen szinten megjátszani. Lehet, hogy aki nem követte olyan szinten nyomon a munkásságát, mint én, nem nézte meg az összes nyilatkozatát, annak ez nem egyértelmű…

A Puzsért meg nem követem, mert olyan szinten sok a tartalma, hogy fáraszt és sokszor felhúz azzal hogy (szerintem) hozzáértés nélkül hülyeségeket beszél…

De ezt az Ábrahám Róbertet olyan szinten tűpontosan látja, s olyan jól megfogalmazta ezt az írást, hogy az elképesztő! Tényleg le a kalappal előtte, kár hogy pont azok nem olvassák el, akiknek elkellene…

nov. 11. 20:13
 6/11 anonim ***** válasza:
46%
Jól látja, nem kell ehhez egyetem, csak gondolkodni kell.
nov. 11. 22:12
 7/11 anonim ***** válasza:
59%

"Hihetetlenül szimpatikus volt és nagyon durva, hogy mennyire megjátszotta magát, úgy hogy ez nem tűnt fel nekem… Nekem ez rendesen egy sokk volt."

Eredetileg Rostás, ha érted mire gondolok. Ebben zseniálisak!

nov. 11. 22:13
 8/11 anonim ***** válasza:
53%
Köztudott, hogy Puzsèr elmebeteg. Ezèrt amiket ír, azokat el lehet olvasni nyugodtan, de nem szabad komolyanvenni.
nov. 12. 09:43
 9/11 anonim ***** válasza:
53%
Puzsérnak az fáj, hogy Osváth Zsolt és Lakatos Márk is pedofilek. Amúgy a "pedifideszes" Novák Katalinnak nem is volt semmi köze a pedofíliához. Kaleta Gábort meg Gyurcsány nevezte ki, a Fidesz csak meghagyta a helyén. Senki se pedofil a Fideszből, az ellenzékből meg elég sokan.Szeretik a szőrtelen, pelyhes kisfiúkat megrontani. Mondjuk a baloldaliságért önmagáért börtön kéne járjon a kommunizmus bűnei miatt.
nov. 13. 09:59
 10/11 A kérdező kommentje:

#9.

Kaletát a Fidesz nem meghagyta a helyén, hanem feljebb helyezte.

Illetve a Fidesz hozta haza az adófizetők pénzén egy titkos akció keretein belül Magyarországra, ahol szinte semmilyen büntetést nem kapott… Pedig Peruban életfogyott kapott volna.

Csak hogy tisztázzuk.

Lakatos Márk meg Osváth Zsolt pedig akkor lesznek pedofilok, hogyha ezt kimondja a bíróság… Vagy talán azonnal ítélő bíróságokat szeretnél, ahol nincs ártatlanság vélelme? Mert téged is kivégezhetnek egy rágalom alapján, az olyan jó?

nov. 13. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!