Egyetértetek Puzsérral Ábrahám Róbert kapcsán?
Én nagyon régóta követem az Ábrahám Róbertet, olyan 2014 óta.
Hihetetlenül szimpatikus volt és nagyon durva, hogy mennyire megjátszotta magát, úgy hogy ez nem tűnt fel nekem… Nekem ez rendesen egy sokk volt.
Az az ember ténylegesen, a szó orvosi értelmében egy pszichopata, azért tudja magát ilyen szinten megjátszani. Lehet, hogy aki nem követte olyan szinten nyomon a munkásságát, mint én, nem nézte meg az összes nyilatkozatát, annak ez nem egyértelmű…
A Puzsért meg nem követem, mert olyan szinten sok a tartalma, hogy fáraszt és sokszor felhúz azzal hogy (szerintem) hozzáértés nélkül hülyeségeket beszél…
De ezt az Ábrahám Róbertet olyan szinten tűpontosan látja, s olyan jól megfogalmazta ezt az írást, hogy az elképesztő! Tényleg le a kalappal előtte, kár hogy pont azok nem olvassák el, akiknek elkellene…
"Hihetetlenül szimpatikus volt és nagyon durva, hogy mennyire megjátszotta magát, úgy hogy ez nem tűnt fel nekem… Nekem ez rendesen egy sokk volt."
Eredetileg Rostás, ha érted mire gondolok. Ebben zseniálisak!
#9.
Kaletát a Fidesz nem meghagyta a helyén, hanem feljebb helyezte.
Illetve a Fidesz hozta haza az adófizetők pénzén egy titkos akció keretein belül Magyarországra, ahol szinte semmilyen büntetést nem kapott… Pedig Peruban életfogyott kapott volna.
Csak hogy tisztázzuk.
Lakatos Márk meg Osváth Zsolt pedig akkor lesznek pedofilok, hogyha ezt kimondja a bíróság… Vagy talán azonnal ítélő bíróságokat szeretnél, ahol nincs ártatlanság vélelme? Mert téged is kivégezhetnek egy rágalom alapján, az olyan jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!