Egyetértetek Puzsérral Ábrahám Róbert kapcsán?
Szerintem Puzsér rossz csapatban játszik.
Pottyondiban is csalódtam. Elképesztő volt, hogy előtte hogy megjátszotta a gyermekvédőt, aztán meg hallgatott...
Osváthban is. Mondjuk ő már előtte sem volt szimpi ahogy reagált a neki nem tetsző kommentekre.
Lakatosban nem, mert ő maga leleplezte saját magát azzal, hogy nem tagadta a vádakat, hanem rögtön lelépett, ez azért felér egy beismeréssel, nem?
Vagy te kérdező, ha megvádolnának téged pedofíliával, gyermekprostitúcióval, te simán nem szólnál rá semmit?
Nem logikus..
"Lakatos Márk meg Osváth Zsolt pedig akkor lesznek pedofilok, hogyha ezt kimondja a bíróság…"
Miért csak akkor, addig nyugodtan művelhetnék, addig nem bűn a bűn, amíg le nem lepleződik???
Kérdező!
Ha az általános iskolás fiadat megrontaná egy pedofil és aztán a fiú elpanaszolná neked, meg utána még a szomszéd gyerek meg még más városokból több különböző kisfiú jelentkezne egymástól függetlenül, egymást nem ismerve, hogy őt is, aztán megadnák a pontos lakcímét, leírnák a helyszínt pontosan, ahol és ahogy történt stb.
Te nem tartanád addig bűnösnek, amíg hivatalos határozat nem születik róla?
És ha eltussolásra kerül az ügy, akkor nyugodtan lehetne tovább csinálni, akkor szerinted már nem bűn?
Ráadásul már korábban is voltak ügyeik, ez sem zavar?
Ja, és még a Partizánban is csalódtam, mert azt hittem, hogy Gulyás Marci lesz az első, aki interjút készít Ábrahám Róberttel, de hogy nem, így ez is felvet bizonyos kérdéseket...
Vajon kik lehetnek még benne ebben az ügyben?
Puzsér és Ábrahám Robitusz megérdemlik egymást.
Egyáltalán, hogy lehet valamelyik "mellé állni".....
Az igazság mellé kell állni.
Minden körülmény között és főleg akkor, amikor mindenki a másik irányba megy.
Nem kérdés, hogy Ábrahám Róbert mellé kell állni.
Azért elég gáz, hogy egy roma származású újságírónak kell felvállalnia a harcot meg egy nőnek, mert egy magyar férfinak sincs annyi vér a pucájában, mint nekik.
#17. - #18.
Honnan tudod, hogy mi az igazság?
“Érzed”?
Vagy vannak bizonyítékok az ügyben? (Nincsenek…)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!