Mennyire tekinthetőek komolynak Vitézy programtervei?
Ott van az elektronikus jegyrendszer, az 5-ös metró, fonódó villamos, közpark, közlekedési múzeum stb.
Ezek mind nem valósultak meg, vagy bukott rajtuk a főváros több milliárdot.
Most az hogy fideszes vagy nem, kevésbé számít, de szerintetek ezek a kritikák nem inkább Karácsonynak kedveznek? Nekem Alexandrán meg a Mi Hazánkos jelöltön kívül mindkét személy szimpatikus. De pont emiatt nem tudom komolyan venni Vitézyt, mert már bizonyította, hogy ő sem alkalmasabb.
"De konkrétumokat persze nem tudsz mondani"
Érdekes, ha annyi konkrétum van a te birtokodban, akkor miért nem írtál egyet se? Mert egy olyan általános kijelentés nem konkrétum, hogy "szétbarmolta a közlekedést".
"Karácsony teljesen szétbarmolta Budapest közlekedését"
Az a helyzet, hogy nem. Elvitte egy erősen európai irányba, ahol a város a városlakóké és nem a vidékről befurikázó embereké, akik ott se laknak.
"míg Tarlós alatt megvalósult a budai fonódó villamos."
Ez nagyjából annyira releváns konkrétum, mintha azt mondtam volna, hogy szavazz Karácsonyra, mert felújította a Lánchídat, ami Tarlósnak 10 év alatt nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!