Marki-zay peter programtervet holehet elolvasni? Mert a sajat honlapjan csak annyit ir hogy benyal az eu nak es ennyi. De szerintem ez kicsit keves ahoz hogy ezzel gyujtse a szavazokat. Hol lehet?
Nyugodtan vedd elő a kommunisták kiáltványait meg programjait, nagy egyezést fogsz találni!
Vagyon elkobzás, politikus szavára bebörtönzés, véleménydiktatúra, ahogy Hódmezővásárhelyen is csinálta amint hatalomra került - azonnali tisztogatás és mindenkit kirúgott akinek más a véleménye. Megfélemlítés, erőszak stb. stb. ahogy azt a komcsik csinálni szokták.
Eddig csak populista amerikai típusú kampányt nyomott!!
A részletek pedig a DK és a jobbik programjában vannak, mivel MZP nek pártja sincs, viszont ott ácsingóznak Fletoék!!
Szerintem is, de attól még ez a programja az illetőnek, tehát a kérdésre ez a válasz.
4.
nem lényegtelen a személyes programja, mivel ha nyer ő lesz a döntéshozó, és mivel már most nem egyezik a véleménye illetve az összefogásban lévő pártok véleménye egymáséval ezért a végén így is úgy is a saját akaratát fogja majd érvényesíteni.
6. ez tényleg egy üres semmi csak egy sablon szöveg. azt gondoltam hogy konkrét ötletei is vannak....
A 6-os válaszom miért lett lepontozva? A kérdés az volt hogy hol lehet megnézni, én belinkeltem hogy hol lehet megnézni. Ez miért nem hasznos?
Biztosíthatok mindenkit, hogy nem én vagyok MZP, nem én írtam a programot, szóval engem hiába szavaztok le... Direkt nem fűztem hozzá semmit, nem véleményeztem, csak adtam egy tényszerű választ. Nem engem kell meggyőznötök, ha nem értetek egyet a programmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!