Marki-zay peter programtervet holehet elolvasni? Mert a sajat honlapjan csak annyit ir hogy benyal az eu nak es ennyi. De szerintem ez kicsit keves ahoz hogy ezzel gyujtse a szavazokat. Hol lehet?
10# szóval szerinted is egy nagy nulla!!
Ilyeneket én is írnék fel nap alatt 🤪
Igen, egy másik válaszban írtam is, hogy szerintem is semmitmondó. De a kérdés nem az volt, hogy "mi a véleményetek MZP programjáról?"
12 es az egy dolog hogy agyatlanul csinaltak egy osszefogast de oszinten szerinted ha mar most a vitaban nem egyezett a velemenyuk meg elindultak a beszologatasok stb stb akkor egy lehetseges kormanyzas alatt nem lenne semmi ilyen? Szerintem meg inkabb mint eddig.
En alapbol nem ertem az osszefogast mindegyik part kulonbozo nezetekkel rendelkezik van koztuk jobboldali van balliberalis minden most ezek higy fognak érdemben dontesthozni ugy hogy az mindegyikojuknek jo legyen mikozben mast gondolnak ezekrol.
Ez olyan mintha lenne tobb ember aki szeret tobb ízt de a tobbit utalja es osszefognanak hogy csinalnak egy etelt amiben mindegyik iz benne van a vegen sose fog mindenkinek izleni akarmit csinalnak.
#15 Valójában megoldanák, csak ennek az ország látná kárát.
Pont az lenne, mint ami most Budapesten is van. Az első pillanatban beindult a pozíció osztogatás, a tisztogatás, utána meg jöttek a haverok és tartották a markukat, hiszen nem véletlenül száll be a kampányba valaki százmilliókkal.
Aztán meg megy a töketlenkedés, mert megegyezni nem tudnak semmiben, így inkább mindent átterveznek - sok pénzért, ötletelnek - megint sok pénzért, de valós fejlődés, építkezés nincsen, csak a hülyébbnél, hülyébb ötletek és közben eltűnik a pénz.
Már láttuk ezt kisebben, amikor csak az mszp-szdsz volt együtt kormányon, még az a két párt sem tudott megegyezni semmiben. Most ha 6-féle teljesen ellentétes pártot kellene együtt irányítani, akkor még inkább nem lenne belőle más mint hogy hazudnak reggel, éjjel meg este, miközben majd megszakadnak hogy úgy tűnjön, mintha kormányoznának.
Ahogy Karácsonynál is csak a látszat van, de amint kivesszük a képből az állami fejlesztéseket, beruházásokat, máris nem marad semmi csak a felfestett sárga csíkok a bicikliseknek, a leállított beruházás amiben valódi bicikliutak épülhettek volna a külvárosban és a terv, hogy maximum 30km/órával kell majd menjen mindenki a városban.
Nem hogy olyan jó nem lesz vagy jobb, de sokkal rosszabb lesz az élete az embereknek.
Persze, én is jobban örülnék ha a nekem szimpatikus jelöltre szavazhatnék, nem a kényszer-MZP-re, de ezt a stratégiát már próbáltuk 4 éve, meg lehet nézni az eredményét.
Ha nincs összefogás, akkor sajnos az a másik opció hogy orrvérzésig vitázhatunk hogy a szoci-jobbik-momentum trióból melyik miért szrabb a többinél, miközben jönne az újabb kétharmad.
Én abban reménykedek, hogy nyer az összefogás, visszaállítják az igazságos választást, a bűnözőket lecsukják, és 4 évvel később már lehet végre egy normális választás.
#17 2018-ban is összefogással próbálkoztatok meg előtte 2014-ben is. Ideje lett volna rájönni, hogy ha összeraktok sz@rt, szappant, szalámit, abból nem lesz olyan menü ami kell a választóknak.
Most ugyanazt a baromságot csináljátok, öszeadogatjátok kockás papíron a szavazatokat, mintha valóban összeadhatóak lennének. annyi a különbség hogy most próbáltok még cukrosabb, még csillogóbb mázat tenni a moslék tetejére, hátha elfedi, hogy ehetetlen és mérgező.
"2018-ban is összefogással próbálkoztatok"
Én aztán nem, nem vagyok politikus vagy képviselő vagy jelölt. Nem próbálkoztam semmivel a magam részéről.
Másrészt úgy rémlik, akkor külön listákon indultak a pártok. (Oké, kivéve olyanokat mint az mszp-pm, de akkor a fidesz-kdnp összefogásba is bele lehetne kötni)
Miből gondolod, hogy én jelölt vagyok? Vagy mivel érdemeltem ki a T/2 megszólítást? :D
Nem vagyok politikus, nem próbálkozok semmivel, nem fedek el semmit, nem adok össze semmit.. 4 évente elmegyek szavazni és kész.
19 olyan alapon ne szavazz egy szarra hogy majd 4 ev mulva lesz valami... Tenyleg az lenne a demokracia amit ezek probalnak eloadni hogy dobrev kijelenti o 2/3 nelkul is alkotmanyt modosit az en olvasatomba pont hogy ez a diktatura. Ilyen alapon akkor majd modosithatja a szavazasokat is hogy mostantol ől 5% al is nyernek. Megint vissza akarunk terni a kommunizmushoz ahol majd 101% al nyernek mint anno a komcsik? Ez lenne a jo?
Akkor inkabb ne szavazzal senkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!