Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire tekinthetőek komolyna...

Mennyire tekinthetőek komolynak Vitézy programtervei?

Figyelt kérdés

Ott van az elektronikus jegyrendszer, az 5-ös metró, fonódó villamos, közpark, közlekedési múzeum stb.

Ezek mind nem valósultak meg, vagy bukott rajtuk a főváros több milliárdot.

Most az hogy fideszes vagy nem, kevésbé számít, de szerintetek ezek a kritikák nem inkább Karácsonynak kedveznek? Nekem Alexandrán meg a Mi Hazánkos jelöltön kívül mindkét személy szimpatikus. De pont emiatt nem tudom komolyan venni Vitézyt, mert már bizonyította, hogy ő sem alkalmasabb.

2024. ápr. 22. 10:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
36%

"Vitézynek jár egy esély, nem bánjuk meg szerintem"

Egy volt államtitkárról beszélünk, akinek volt már esélye és nem igazán csinált semmit.

"Rosszabb tuti nem lehet"

De, ha a fidesz embere, ami reális, mivel korábban is a fidesz embere volt.

2024. ápr. 22. 13:57
 12/23 A kérdező kommentje:
Hát...sokan ígértek mindenfélét. Mondjuk nekem az sem szimpi, hogy Karácsony próbált felé nyitni, de Vitézy nem vállalt el nála szakértői feladatot. Pedig ha tényleg fontos lenne neki Budapest, ez egy hatalmas ugródeszka lehetett volna számára.
2024. ápr. 22. 13:58
 13/23 anonim ***** válasza:
#11 Nem, még egy fideszes sem lenne rosszabb, mint karigeri. Ha karigerin kívül csak egy majom indulna a választáson, a majomra szavaznék, mert még az is alkalmasabb.
2024. ápr. 22. 14:47
 14/23 A kérdező kommentje:
13) mert Karácsonnyal mi bajod van? Én alá is írtam neki, és rá is fogok szavazni.
2024. ápr. 22. 14:50
 15/23 anonim ***** válasza:
36%

"Ha karigerin kívül csak egy majom indulna a választáson, a majomra szavaznék, mert még az is alkalmasabb."

Ez mondjuk a te szellemi szintedről árulkodik.

Karácsony sokkal jobb munkát végzett, mint Tarlós és objektíven nézve is aránylag jól helytállt.

Az hogy te már el is felejtetted, hogy volt egy covid és energia válság, elég jól mutatja ezt, mivel itt világválságok voltak és már alig emlékszel ezekre.

2024. ápr. 22. 15:03
 16/23 anonim ***** válasza:
49%

"Karácsony sokkal jobb munkát végzett, mint Tarlós és objektíven nézve is aránylag jól helytállt."

Ez nem a humor kategória :D

2024. ápr. 22. 15:47
 17/23 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom, hogy miért nevetve bárki egy tényen. Tarlós alatt térdig lehetett a szarban járni Bp-en, Karácsony alatt bokáig, amit úgy hozott össze, hogy globális válságból globális válságba ment a világ és még a fidesz is adót emelt.

Ez elég jó eredménynek számít.

2024. ápr. 22. 15:59
 18/23 anonim ***** válasza:
#12 ezzel a logikával Karácsony ha szeretné Budapestet eltűnne a közéletből a fönökével (Feri) és a pártjával (DK) együtt.
2024. ápr. 22. 17:17
 19/23 anonim ***** válasza:
#17 De konkrétumokat persze nem tudsz mondani. Karácsony teljesen szétbarmolta Budapest közlekedését, míg Tarlós alatt megvalósult a budai fonódó villamos.
2024. ápr. 22. 18:26
 20/23 A kérdező kommentje:
Szetbarmolta? Szerintem sokkal jobb most.
2024. ápr. 22. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!