Mit szólsz a magyar költségvetés idei hiányához?
Figyelt kérdés
ápr. 17. 18:30
11/17 anonim válasza:
Engedd el a témát és keress többet, lesz pénzed magánorvosra, magánsulira. Ugyis ezé a jövő, a magánfinanszírozás elkerülhetettlen lesz. Lesz csöves szutyok kórház,meg gettó iskola meg lesz egy normális, ki ki szintje szerint.
12/17 anonim válasza:
10 es nyilvánvaló hogy választást akarnék nyerni ha ppolitikus lennék ..csak akkor tudnám az akaratomat érvényesíteni , és nem ellenzékből. És ha az oktatás egészségügy duma nem válik be, akkor logikusan azt mondanám amit akarnak hallani a választóim többségében.
13/17 Ghgj válasza:
De bm, hát ezen a kommenten én komolyan felhúztam magam. Mi az, hogy uncsi ez a téma, ezzel nem lehet választást nyerni?! Nem az a lényeg, hogy mivel lehet választást NYERNI, a társadalmunkról van szó, bassza meg. Fú, az ilyen embereket ki kéne b.szni a Szaharába, ahol nincs egészségügy meg oktatás puszira, aztán ott lehetne örülni a GYŐZELEMnek.
14/17 anonim válasza:
13 ne húzd fel magad, nem az vol a cél, hanem hogy logikusan gondold át ami írtam. És rájössz hogy igaz. Ha nem nyersz választást, nem leszel hatalmon. A politiusnak egy célja van :a hatalom. Nem az ország érdeke, nem a társadalom. A választók többségét nem érdekli az egészségügy oktatás szöveg. Ha érdekelné, nem a fidesz lenne hatalmon.
16/17 anonim válasza:
14# Nem az a baj hogy a politikusnak nem érdeke, hanem hogy neked mint szellemi fogyatékos szavazónak se a jólét az érdeked.
17/17 anonim válasza:
16 , nem érted...nekem pont az az érdekem: a jólétem. És nem a fidesz vagy nem a fidesz, meg leszarom a költségvetési számokat is. Ezért én teszek magamért, és nem arra várok, hogy a sokmillió bamba birkamassza egyszer majd megvilágosodik és olyanra szavaz aki nekem is jó .Arra várhatnék :D Addig meg telnek múlnak a 4 évek és én csak hőbörgök és várom a csodát..Nem. Tenni kell, kaparni kell, hogy boldogulj egy olyan rendszerben is ami neked nem szimpatikus. Ne másra várj, főleg ne egy semmirekellő polikusra várj, hogy elhozza neked a kánaánt. Fel kell nőni, ezt ajánlom midenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!