Mit szólsz a magyar költségvetés idei hiányához?
Figyelt kérdés
ápr. 17. 18:30
1/17 anonim válasza:
Sokkal kevésbé zavarna, ha nem vonnának le tőlem ilyen végtelen mértékű adót. Ha már lenyúlják,akkor gazdálkodhatnának értelmesebben is vele, de ebben én már nem hiszek,így a legjobb lenne ha nem nyúlnának le ennyit.
2/17 anonim válasza:
Majd veszünk fel még több hitelt és úgy jó lesz
3/17 anonim válasza:
Van egy könyv, ami ma is aktuális címmel rendelkezik és csak ezt kérdezem:
4/17 anonim válasza:
Befizettem tegnapelőtt a gépjármű-adót, oldják meg abból
5/17 anonim válasza:
Pont magasról leszarom, én jól élek .
6/17 Ghgj válasza:
Én magasról lesz.rnám, ha nem romlana az egészségügy és az oktatás állapota.
7/17 anonim válasza:
Szokásos majd a nertársak kérnek hitelt az elvtársaiktól, jönnek is az elvtársak rendőrei vigyázzanak a fedezetre (az országra) amit a nertársak felajánlottak a kínai kommunista pártnak... a szokásos autokráciákba.
8/17 anonim válasza:
unalmas már ez az oktatás egészségügy duma senkit nem izgat ezzel nem lehet választást nyerni.
9/17 anonim válasza:
#8 Választást nem lehet vele nyerni, de engem eléggé izgat.
10/17 anonim válasza:
8/9
Ja te választást akarsz nyerni? Én inkább annak örülnék ha a nemzet megmenekülne a fidesztől és a gyerekemet nem 60 kilóméterre kéne vigyem ügyeletre és nem azt tanulná a suliba hogy kell aksit összeszerelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!