Hogy lehet hogy már most rekord hiány van a költségvetésbe amikor világ egyik legnagyibb áfaja itt van és jönnek az eu-s pénzek is? Mire megy el sok pénz?
ápr. 11. 01:15
2/7 anonim válasza:
na vajon mire :D mindenki tudja sztem xdddd
nem az egészségügyre és az oktatásra abban segítek
4/7 anonim válasza:
Csak hogy néhányat említsek. Talán nem Vodafone-t és Pegazust, meg stationt a faluvégbe kellett volna az állampártnak fordítania, és a haverok zsebére játszani az adófizetők pénzét.
5/7 anonim válasza:
A fejesek luxusára megy el a péz.
Nekem meg 85 ezer forint a rokkantsági ellátásom,
Fiatalon lettem beteg, önhibámon kívül..
6/7 anonim válasza:
Dr. Magyar Péter lejaáratására ment el most sok pénz.
7/7 anonim válasza:
"Mire megy el sok pénz?"
orbán vejének-orbán apjának-orbán haverjainak-orbán strómanjának- orbán csicskáinak pénzel tömésére és még hosszan lehetne sorolni de már ez is sokk.
Ha nemjön változás akkor ezek a vérszívók kivéreztetik az országot, már most is megelőz bennünket az annyira lesajnált Románia is már csak Bulgária van mögöttünk de ha ez a tolvaj banda marad ők is le előznek bennünket rövidesen. Ezért mondjuk sokan hogy hajrá Magyar Péter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!