Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet hogy már most...

Hogy lehet hogy már most rekord hiány van a költségvetésbe amikor világ egyik legnagyibb áfaja itt van és jönnek az eu-s pénzek is? Mire megy el sok pénz?

Figyelt kérdés
[link]
ápr. 11. 01:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez itt a nagy kérdés :)
ápr. 11. 01:46
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

na vajon mire :D mindenki tudja sztem xdddd

nem az egészségügyre és az oktatásra abban segítek

ápr. 11. 01:51
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Jó reggelt! Eddig kő alatt éltél?
ápr. 11. 03:44
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
Csak hogy néhányat említsek. Talán nem Vodafone-t és Pegazust, meg stationt a faluvégbe kellett volna az állampártnak fordítania, és a haverok zsebére játszani az adófizetők pénzét.
ápr. 11. 04:30
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

A fejesek luxusára megy el a péz.

Nekem meg 85 ezer forint a rokkantsági ellátásom,

Fiatalon lettem beteg, önhibámon kívül..

ápr. 11. 04:33
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Dr. Magyar Péter lejaáratására ment el most sok pénz.
ápr. 11. 05:47
 7/7 anonim ***** válasza:
82%

"Mire megy el sok pénz?"

orbán vejének-orbán apjának-orbán haverjainak-orbán strómanjának- orbán csicskáinak pénzel tömésére és még hosszan lehetne sorolni de már ez is sokk.

Ha nemjön változás akkor ezek a vérszívók kivéreztetik az országot, már most is megelőz bennünket az annyira lesajnált Románia is már csak Bulgária van mögöttünk de ha ez a tolvaj banda marad ők is le előznek bennünket rövidesen. Ezért mondjuk sokan hogy hajrá Magyar Péter.

ápr. 11. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!