Mekkora az esély, hogy gazdasági államcsőd lesz Magyarországon?
Figyelt kérdés
ápr. 10. 07:57
2/22 anonim válasza:
Nem is vettem észre, mióta lett hatalmon az ellenzék, hogy gazdasági államcsődöt vizionálsz...?
3/22 anonim válasza:
Időről időre előjön ez a téma az oldalon, nem is értem.
Tényleg államcsődöt szeretne itt pár tag? Szerintem azt se tudják, mi az, csak dobálóznak a nagy szavakkal.
4/22 anonim válasza:
Államcsőd szerencsére nem valószínű, de hogy meg fogjuk szívni az tuti. Ezigáid össze hozták az éves költségvetési hiány majdnem egészét, mi lesz akkor a következő 8 és fél hónapban? Van olyan érzésem hogy "csúnya Brüsszel miatt" - ahogy az M1 harsogta megint még az adó is adóztatva lesz.
5/22 anonim válasza:
Ennyi beszedett adó mellett nem lehet, viszont ezért van az hogy minden megfizethetetlenül drága.
6/22 anonim válasza:
3, Magyarországon már rég államcsőd van. A fizetésképtelenség meg csak az i-re rakná fel a pontot, vagy a tortára a habot, vagy a habra a cseresznyét...
Én nem államcsődöt akartam, hanem kormányváltást.
7/22 anonim válasza:
Aki állampapírba fektette a pénzét, remélem előtte érzékeny búcsút vett tőle mert nem biztos hogy viszont látja.
8/22 anonim válasza:
Ha a baloldal hatalomra kerül, akkor nagy rá az esély.
9/22 anonim válasza:
8, ma rosszabb számokat mutat minden gazdasági adatunk, mint, bármelyik egykori baloldai kormány idejében.
10/22 anonim válasza:
Előbb-utóbb lesz egy narancs Bokros-csomag, mert február végére elértünk az egész évre tervezett ktgv-i hiánycélt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!