Egyetértesz abban, hogy ilyen eredmény várható az EP választáson?
Figyelt kérdés
Fidesz 38%
Tisza 25%
DK-MSZP-P 12%
Mi Hazánk 7%
Momentum 5%
Többi párt nem éri el az 5%-os küszöböt
ápr. 15. 12:07
A kérdező szavazást indított:
Igen, nagyjából valami ilyesmi várható
Nem, másmilyen eredményre számítok
20 szavazat
1/10 anonim válasza:
Tisza sokkal gyengébb lesz, a Fidesz meg erősebb.
2/10 anonim válasza:
Szerinte Fidesz 45% körül, MP és DK-MSZP-P 13% körül, Mi Hazánk 8%, többi nem jut be.
3/10 anonim válasza:
Szerintem a Fidesz 40% felett lesz, a Tisza jó esetben 20% körül, és a Momentum sem jut be.
5/10 anonim válasza:
Fidesz 38%,persze jó vicc.. A tiszanak meg màr az nagy siker lenne ha sikerülne mandátumot szerezni,elvégre parnapos párt
6/10 anonim válasza:
Nem, a Fidesz feljebb, Tisza lejjebb, a Momentum talán 5 százalék..
7/10 anonim válasza:
Mivel kérdésekben, hetente erősen növekvő jósolt arány jelent meg Magyar Péter (akkor még ismeretlen) pártjával kapcsolatban, azt vártam, hogy pünkösdre eléri a 100%-ot. A várakozásomnak megfelelő növekedés látható, öt hét alatt meglesz az a 100%. Kíváncsi vagyok arra, hogy az utána következő hetekben, a választások közeledte miatt felfokozott hangulatban, mennyivel lépi túl a 100%-ot?
8/10 anonim válasza:
Kerdezo: egy ilyennel kiegyeznek, vagy egy gyengébb fideszes eredmennyel.
9/10 anonim válasza:
Tehát a fidesz 63%-ot kap... Kösz, ennél szarabb nehezen lehetne.
10/10 anonim válasza:
Ez lényegében attól függ, hogy az internetes éterben hatszázszor túlreprezentált fiatal, jóllakott, budai réteg mellett az átlag lakos is elmászik-e erre a választásra. Ha igen, akkor azért akkora átrendeződésre ne számítsatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!