Melyik pártra szavazol a június 9-ei EP választáson és milyen eredményre számítasz?
Most erre mit lehet írni? Magyar Péter most keresgéli az embereit.én az első sorban ujjonganék ha a jelenlegi elitet felkötnék,de adódik a kérdés hogy mit lehet várni itt és most egy ilyen helyzetben?bárki kifejtheti részletesen ha van hozzáfűzni valója vagy véleménye.
1# Hát küldjetek neki önéletrajzot, és legyetek képviselők az ep-ben. :)
Akár te is lehetsz képviselő.
Fidesz.
Erős nemzeti kormány kell...és nem csak idehaza!
Mire számítok?
Erre még nem válaszoltak, szerintem:
Fidesz: 10 képviselő
Magyar Péter pártja: 5
Dk-mszp-párbeszéd: 3
Kutyák: 1
Mi hazánk: 1
Momentum: 1
Szerintem a momentum nem fogja megütni az 5% ot. Fidesz, Tisza, Dk, Mkkp és talán mi hazànk fog bejutni. Ilyen erõssorrendben. Kérdèses h a fidesz bemegy-e 50% alá, mert eddig mindig felette volt az EP-n. Illetve h Peti 20 vagy 30%ot fog szerezni.
Nekem a mi hazánk is kérdéses, mert szerintem Peti elõtti idõszakban 8%-on álltak, de EP vàlasztàson a szèlsõjobb mindig alulszerepel valòs tàmogatottsàghoz kèpest (tehàt mondjuk 6ot kapna Peti nèlkül), ebbõl vesz mèg el valamennyit a Peti (pl rokonsàgom egy rèszèt akik Mi hazànkròl x elnek àt Petire), könnyen bemehet 5% alá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!