Karácsony Gergely jó főpolgármester? 5 éves ciklusa alatt mit ért el, milyen eredmények fűződnek a nevéhez?
Szerintem van vele kapcsolatban egy elég erős lejáratókampány, aminek egy része nevetséges, van ami hazugság.
Pl a városháza ügy. Akkor az hogy nincs jogosítványa. Kit érdekel? Nekem van, mégis BKV-zom.
Ez sem igaz, hogy nem csinált semmit. Lánchíd, Liget, M3-as metró mind az ő irányítása alatt készült el. Ami szintén igaz, hogy persze lehetett volna több beruházás is, de a Fidesz elvont többszáz milliárdot, amit vagy a zsebükbe vagy stadionokba pakoltak.
Nekem ami a legszimpatikusabb Karacsonyban, hogy o mer mindenkinek is nyilatkozni. Nem nyal be a Fidesznek, es felderit olyan ugyeket, ahol a Fidesz jogtalanul tamadja a varost.
Mondjuk aki kb az M1-en ertesul mindenrol, nem koveti Karacsony oldalat az miért is tudna barmit Karacsony munkassagarol.
#2 így igaz.
+ szerintem az már bőven elegendő, hogy nem fidesz ember mint Vitézy:D
Gondolom a minimumot azért teljesítette és arra ügyelt,hogy ne omoljon össze az egész. A kormány ahol tudta,keresztbe tett neki, csak az a baj,hogy ezzel nem Karácsonynak ártottak, hanem a fővárosban élőknek. A következő 5 évben várhatóan ugyanez a huzavona és egymásra mutogatás fog menni, ha ő marad a polgármester és mindegy,hogy ezért nem feltétlen Karácsony a hibás, de a végeredményben a kormánypropaganda úgyis így fogja beállítani, csak éppen az emberek szívják meg,akik itt laknak.
A Vitézy jelenség hasonló a Magyar Péter jelenséghez, hogy a fideszből jön,de mégis a fidesszel szemben fogalmaz meg kritikát, illetve néhány dologban a fideszhez hasonló állásponton van. Erre manapság elég sokan vevőek, így akár ő is nyerhet a fővárosban, de nehéz megmondani, hogy az milyen lenne. Valószínűleg megy majd a saját feje után és inkább szakmai oldalról fogja megközelíteni a dolgokat.
Pénzt azt azért keresett az 5 év alatt
4) naivitas lenne azt feltetelezni, hogy megy majd a sajat feje utan. Pl megallitja mini Dubajt meg az allami beruhazasokat? Nem hiszem. Valszeg rakenyszerulne, hogy a Fidesz parancsainak tegyen eleget.
Egyebkent en nem ertek egyet sok mindenben Vitezyvel. Olyanokkal kampanyol, amiket am Karacsony el is vegzett, vagy olyanokkal, amik senkit nem erdekeknek mar: Vidampark megnyitása, BKK rendeszet.
Talán annyit elért, hogy megtanított minket arra, az önkormányzati választásnak nem a pártpolitikáról kell szólni, mert magunkkal szúrunk ki.
Egyetlen "erénye" az volt, hogy ellenzéki. Hát jobbat is találhattak volna, vagy ő volt a legjobb!? Jól nézünk ki 🤢
Sikerült Gyurcsány zsebét megtömni pénzzel.
Amíg Gyurcsány uralja Budapestet addig benne lesz a nagypolitikában, mert keres annyi pénzt hogy megérje neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!