Miért olyan hihetetlen, hogy az EU-ban jelenleg Magyarországon az egyik legalacsonyabb az élelmiszerinfláció?
A 2022-es év nagyon magas inflációja után várható volt, hogy meg fog állni az árnövekedés és stagnálni fog, mint ahogyan az történik is.
Ahol meg korábban alacsonyabb infláció ment végbe, ott jelenleg is tart még.
Ha nem lehetne megélni itthon, akkor már éhen halt volna a munkavállalók jelentős része.
Ez a "nem lehet megélni" csak egy lózung, semmi konkrét.
Szerintem mennyi valójában az éves infláció?
Neked is szól a kérdés. Mennyi a valós infláció szerinted, ha az eurostat oldalán közölt kamu?
" Érdekes tavaly ilyenkor mindenkire köpködtek a FideSS-es hívők, hogy nincs itt semmiféle infláció, ma meg már a nem hivatalosan 30% feletti inflációt ők maguk is 20+ %-ra teszik :D"
Én soha nem vitattam el az infláció meglétét és mértékét, ahogyan a Fidesz sem.
"most meg jönnek azzal, hogy itt 2% az infláció, a 30% után, hú de jó:DDD vicc."
Tehát te magad nem vitatod el, hogy jelenleg elég alacsony.
Azt meg tudod mondani, hogy miért hazugozott le mindenki itt a kérdés alatt akkor?
Szerencsére ettől jóval többet keresek.
"Tehát te magad nem vitatod el, hogy jelenleg elég alacsony"
senki se vitatja, hogy jelenleg alacsony. de megsúgok valamit. rengeteg helyen jóval kisebb ugyanúgy, mint korábban. de attól meg nem jelenti azt, hogy az árak lejjebb mentek a 30% után. vagy igen?
"Szerencsére ettől jóval többet keresek"
szerencsére én is, euróban, mint a 27-es válaszoló. itt még megfizetik a szakembereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!