Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért olyan hihetetlen, hogy...

Miért olyan hihetetlen, hogy az EU-ban jelenleg Magyarországon az egyik legalacsonyabb az élelmiszerinfláció?

Figyelt kérdés

A 2022-es év nagyon magas inflációja után várható volt, hogy meg fog állni az árnövekedés és stagnálni fog, mint ahogyan az történik is.

Ahol meg korábban alacsonyabb infláció ment végbe, ott jelenleg is tart még.

[link]

ápr. 14. 20:09
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
szerencsére az europa.eu oldal mindig az igazat írja, nyilván utána is tudsz nézni, hogy valós adatok-e...ja, nem...
ápr. 14. 22:35
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Eleve vicces tényeket emlegetni az államilag hamisított adatok mellett. Érdekes tavaly ilyenkor mindenkire köpködtek a FideSS-es hívők, hogy nincs itt semmiféle infláció, ma meg már a nem hivatalosan 30% feletti inflációt ők maguk is 20+ %-ra teszik :D
ápr. 14. 22:37
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
pontosan. verték a mellüket hogy orbán megvéd mindenkit mindentől, semmi sem drágult Magyarországon úgy, mint az unióban mindenhol. most meg jönnek azzal, hogy itt 2% az infláció, a 30% után, hú de jó:DDD vicc.
ápr. 14. 22:41
 24/41 A kérdező kommentje:

Ha nem lehetne megélni itthon, akkor már éhen halt volna a munkavállalók jelentős része.

Ez a "nem lehet megélni" csak egy lózung, semmi konkrét.

Szerintem mennyi valójában az éves infláció?

Neked is szól a kérdés. Mennyi a valós infláció szerinted, ha az eurostat oldalán közölt kamu?

" Érdekes tavaly ilyenkor mindenkire köpködtek a FideSS-es hívők, hogy nincs itt semmiféle infláció, ma meg már a nem hivatalosan 30% feletti inflációt ők maguk is 20+ %-ra teszik :D"

Én soha nem vitattam el az infláció meglétét és mértékét, ahogyan a Fidesz sem.

"most meg jönnek azzal, hogy itt 2% az infláció, a 30% után, hú de jó:DDD vicc."

Tehát te magad nem vitatod el, hogy jelenleg elég alacsony.

Azt meg tudod mondani, hogy miért hazugozott le mindenki itt a kérdés alatt akkor?

ápr. 14. 22:49
 25/41 anonim ***** válasza:
jahj jó ha csak egy lózung :D akkor éljél meg 260 nettóból xd
ápr. 14. 22:53
 26/41 A kérdező kommentje:

Szerencsére ettől jóval többet keresek.

ápr. 14. 22:59
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
szerencsére én is, ráadásul euróban :D
ápr. 14. 23:00
 28/41 anonim ***** válasza:

"Tehát te magad nem vitatod el, hogy jelenleg elég alacsony"

senki se vitatja, hogy jelenleg alacsony. de megsúgok valamit. rengeteg helyen jóval kisebb ugyanúgy, mint korábban. de attól meg nem jelenti azt, hogy az árak lejjebb mentek a 30% után. vagy igen?

"Szerencsére ettől jóval többet keresek"

szerencsére én is, euróban, mint a 27-es válaszoló. itt még megfizetik a szakembereket.

ápr. 15. 06:09
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, azért nem élünk a legjobban. Átlag alatt vagyunk. Nagyon lassan közelítünk az európai átlagos életszínvonal felé. Ha megnézzük a V4 országokat, láthatjuk hogy elég rosszul állunk hozzájuk képest ha a fejlődés ütemét vizsgáljuk. Erről több évtizedes hibás kormányzás tehet. Nem csak a fidesz hibája, de ugyanúgy részesek.
ápr. 15. 07:48
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, tudod annál hogy te milyen jól keresel, hála a Nernek, engem sokkal jobban izgat, hogy pár éve a gyros 650 forint volt, most 1350 egy akciós pizza 1200, most 3000. Tökre nem érdekel, hogy ez idén még nem nőtt tovább, és te erre vered magad
ápr. 15. 13:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!