Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van annyi fideszes...

Miért van annyi fideszes troll itt a GYK-en a Magyar politika-ban?

Figyelt kérdés
Azt értem, hogy erős az agymosás, hogy az írott és elektronikus média egy jelentős hányadát mára a Fidesz birtokolja... de talán ennyire szolgai módon mégsem kéne felbüfögni a kormánypropagandát. Legalábbis nem ennyire átlátszó módon, mindenféle önálló gondolatok nélkül.

2024. ápr. 14. 20:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

7-es!

De, de, fideszes voltam, mert nem tudott kicsiny országunk ez idáig jobb alternatívát kitermelni Orbán Viktornál.

De amióta lejöttem a kormánypropagandáról, azóta kinyílt a szemem és már látok. Kemény cucc ez a kormánypropaganda.

Mondjuk hála Istennek, hogy az origó kicsit túltolta Magyar Péter pocskondiázását, mert így kíváncsi lettem az ő verziójára is. Hallottam beszélni és amit mondott. Pontosan azt mondta, amit én gondolok. És akkor rájöttem. Ő a politikai messiás, akiről Donát Anna prófétaasszonyunk beszélt. Őt vártuk, ő az, aki megmutatja az utat számunkra.

Ráadásként még a baloldalról is sokan utalják. Így vált számomra hiteles messiássá. és Anna prófétaasszony is megérezte a jelenlétét, láttam ma a Youtubon:

https://www.youtube.com/watch?v=EkvGJQ-WyQE

Hát nem megható, ahogy a prófétaasszony beszél a messiásunkhoz, akire vártunk.

2024. ápr. 14. 23:15
 12/13 jpeacefuler ***** válasza:
35%
Hallottad beszélni? Na és mit hallottál? Gondolom azt amit hallani akarsz. Persze, ezt fújja. Hozzájön még egy csipet kormányellenesség, ami már 14 éve bújkál az ellenzéki szavazókban, és hanyatt vágod magad. Hanyatt vágtad magad Márki Zaytól is. Pedig az Orbándöntő figura volt ám a javából. Ha téged ennyire magával ragadott a Magyar úr beszéde, akkor azt mondom, hogy megérdemled. Majd ha lesz szerencséd lepacsizni a messiással, akkor kérdezd már meg, hogy miért nem a magyar parlamentben tervez megváltóskodni? Miért rohan már az elején az EP-be? Elmondom, mert magadtól úgyse jössz rá. Ott 3-3,5 millával többet lehet keresni mint idehaza. Dehogy foglalkozik az veled, meg az ország sorsával. Tizen évig Varga Judit seggén szart, meg a FIDESZ asztaláról evett, csak most bukta ezt a jó partit és te meg a hasonszőrű elvtársaid meg vagytok szédülve egy pár hangzatos mondattól, és politikai emelvényre juttatjátok ezt a gerinctelen alakot. Juttassátok. Aztán 5 évig nézhetitek, hogy milyen jól él Brüsszelben, itthon meg marad a 2/3. Mindenki megnyugszik majd. A FIDESZ is, meg Magyar Péter is. Te meg pisloghatsz tovább a többivel egyetemben, mint ahogy teszik ezt már 14 éve. A megváltás megint elmarad...
2024. ápr. 15. 02:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Mert ugye nem a megváltót kéne várni, meg hogy majd más csinál valamit, mi meg beleülünk kényelmesen a kész demokráciába és jólétbe
2024. ápr. 15. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!