Magyar Péter fideszes volt vagy csak a felesége volt az? Illetve ki fog még átállni hozzá a fideszből, tipp?
Figyelt kérdés
2024. márc. 17. 17:59
1/7 anonim válasza:
Tippre, azt mondanám, hogy 2-1. De ez csak tipp.
2/7 anonim válasza:
Már a felesége sem az, besértődött
4/7 anonim válasza:
Még nem nyilvánosak a nevek, de biztosan kilett ütve néhány tégla a fideszből, erre teljesen egyedül nem vállalkozott volna.
5/7 anonim válasza:
Szerintem nem fideszesek a segítői. Ez látszott a műsorán is. Régóta készülhetett rá, sok segítővel. Csak kellett egy jó sztory, hogy figyeljenek rá. De én már nem hiszek neki, most már látszik, hogy az első megszólalásától politikai szerepre készült.
6/7 anonim válasza:
Nem egyik napról a másikra szervezte meg a pénteki bulit, szedte össze a pénzt hozzá, szervezte meg az embereket, döntötte el hogy párt lesz.. Ez a profizmus nagyon gyanús.
Neki már egy komplett csapata van, kész akciótervvel
7/7 anonim válasza:
A pártja is biztosan megvan és szerintem is van egy teljes csapata, nem egyedül csínálja ezeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!