Miért ennyire fanatikusok a Magyar Péter csoportjában? Rosszabbak még a fideszeseknél is, egyikkel sem lehet vitázni, egyből anyáznak? Ez nekik komolyan reális cél április 6-án?
Aktívan olvasgatok mindenféle médiát. Van egy Magyar Péter féle nyilvános csoport, ahol rákérdeztem a reá hogy mit várnak az április 6-i tüntetéstől. Egy ember írta, hogy elég 200ezer tüntető és utána előre hozott választásokat fognak tartani. Erre írtam a véleményem, hogy ez nem fogja s kormányt meghatni, meg is indokolta, aztán elkezdtek anyázni stb. Eztan odaírtam, hogy hülyébbek vagytok, mint a fideszesek.
Komolyan ezt várja valaki április 6-tól?
“ odaírtam, hogy hülyébbek vagytok, mint a fideszesek.”
Szándéksan provokáltál, 2. nem is igaz, neked ez a lételemed? Te a Megafonos Danesz vagy?
200k nem hinném, hogy elég hogy előrehozott legyen, de arra jó, hogy kifejezze a tábor, hogy elégedetlen.
Nem tudom, hogy másoknak mi a cél. Én azt várom tőle, hogy annyian leszünk, hogy a kormány még jobban összef.ssa magát, és még magasabb szintre emeli a vergődést, remélhetőleg amennyire csak telik tőlük. Már most is rohadt szánalmas, amit művelnek, ráadásul ne felejtsük el, hogy az, hogy egy volt fidesznyik csinálja a fesztivált, belülről is jelentős terhet ró a kormánypártra, növeli a bizalmatlanságot erőteljesen.
Szóval én csak annyit várok tőle, hogy a kormány még jobban besz.rjon és még jobban elkezdjen magába dőlni. :) A hűség és a vasmarok már most megkérdőjeleződött.
A fidesz barmokat 14 éve így vezetik, bájer zsolt és a többi folyamatosan csak gyűlölködik, uszít, üvöltözik.
Most egy picit hagyd érvényesülni a másik oldalt is. Mi már 14 éve keressük az észt a fidesz szavazóknál, te még csak 1-2 hétnél tartasz. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!