Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A lakóhelyeteken vannak még...

A lakóhelyeteken vannak még közmunkások?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 10. 18:18
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

"Orbán-féle közmunkásoknak tudomásul kell venni, hogy "kutyák", akik csak az odadobott csontot"

Mert itt ki nem kutya!? Max aki 4-5 milláért ücsörög a szarlamentbe az nem kutya...

Nézd már meg a rendőröket, tanárokat, mentősöket is...

Szégyen gyalázat!

2024. ápr. 25. 09:25
 32/35 anonim ***** válasza:
De ügynökségekre, meg ügynökökre van pénz!
2024. ápr. 25. 09:26
 33/35 DK-s ***** válasza:

#31-nek:

A rendőrökről és a mentősökről nincs infóm, de mivel iskola-karbantartó lettem, így a tanárokról van!

Amióta "benne" vagyok, már a legkevésbé sem sajnálom őket. Én is szeretnék annyi munkáért annyit keresni, mint ők!

Egyik döbbenetből a másikba esek. Ilyen hozzáállással és mentalitással, ami általában a tanároknak van, még közmunkáról is kibaxnák őket. Pedig ott nem nagyok az elvárások. De nekik aztán van. épp hogy azért nem panaszkodnak, hogy egyáltalán be kell menni dolgozni.

2024. ápr. 25. 15:27
 34/35 anonim ***** válasza:

#24 "Ezt a dumát a fidesz-pártközpontban nyomasd, ott talán el is hiszik!"

Mondja ezt az a DK-ás barátunk, aki már többször is elismerte itt a gyakorin, hogy 22-ben ő maga is a Fideszre szavazott. Sőt, egy DK-ás FB csoport adminjaként erre buzdította csoportjának a tagjait is.

Neked aztán van bőr a pofádon!!!

2024. ápr. 25. 19:37
 35/35 DK-s ***** válasza:

#34-nek:

Egy helyesbítés: nem buzdítottam erre senkit.

Csak támogattam, hogy rugdalják és köpködjék makizajt. Hogy ki-hová teszi az X-et, magánügy.

Ugyanezt teszem most Magyarral.

A csoportom a DEMOKRATIKUS KOALÍCIÓ csoportja, ezért akik beléptek, azokat megkérem hogy mellőzzék Magyar sztárolását, mert repjegy jár érte. Ez nem a TISZA párt csoportja vázze. Aki meg rugdalni akarja, annak hajrá.

Makizaj idején is teljesen diplomatikus voltam. Gyurcsány egyszer sem mondta a DK-soknak, hogy támogassák őt. Az összefogást igen, de makizajt konkrétan nem. Tehát nem élvezte a DK-sokkal szemben Gyurcsány védelmét.

Így járt, magának kereste a bajt.

2024. ápr. 26. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!