Mit tapasztaltok politikailag a lakóhelyeteken az ellenzék
részéről?
Figyelt kérdés
Ellenzéki vagyok, de sokszor elképedek azon, hogyha nem tudnám hogy az illető politikus ellenzéki, simán azt gondolnál kormánypárti. Értem én, hogy az ellenzék el lett lehetetlenítve a rendkívüli jogrend miatt, de ami pl nálunk helyileg megy az ellenzék részéről, az kiábrándító. A Fidesz és az ellenzék nyilvánosan üzenget egymásnak a facebookon, és stílusban nincs eltérés. Egymással vannak elfoglalva, és a lakossággal érdemben egyik oldal sem foglalkozik. Van még rajtam kívül olyan, aki ellenzéki és kicsit kezd kiábrándulni az ellenzékből? (Ez nem jelenti azt, hogy majd ezentúl kormánypárti lesz bárki is!)
Kiegészíteném: a megválasztott körzeti képviselőtök (mindegy hogy melyik párthoz tartozik) tesz is valamit a körzetéért, illetve a körzetében? Mert a miénk ott sem tesz semmit sem.
2021. febr. 2. 22:05
2/23 anonim válasza:
semmit nem csinálnak
2021. febr. 2. 22:07
3/23 anonim válasza:
XII. kerületi vagyok.
Mondjátok, hogy hülye vagyok, de a Kétfarkú Kutyapárt egy szem képviselőjével nagyon elégedett vagyok. Most jelenleg van ez a turulszobros ügy, itt speciel nem értek velük egyet. De az a szobor legyen a legnagyobb bajom.
Illetve a helyi Momentumot is szeretem. (Ami érdekes, mert az "országos" Momentumot meg nem.)
2021. febr. 2. 22:08
4/23 A kérdező kommentje:
Ráadásul kapják a kritikát az ellenzékiek a szavazóiktól, és a körzeti képviselői munkájukkal kapcsolatban szintén, és szóra sem méltatják az embert. Kivéve ha vmi összeköttetéssel nem rendelkezik, vagy az ügy miatt nem lehet "villogni" a helyi médiában. Ez mindenen körzeti képviselőre érvényes, kormpártira és ellenzékire is. A város az kb falu szintjére ért ennek köszönhetően.
2021. febr. 2. 22:11
5/23 KárpátokGéniusza válasza:
Nem lehet azt várni az ellenzéktől hogy mindenki álmát teljesíti, ilyen nincs!
De a kisebbik rossz!
2021. febr. 2. 22:11
6/23 A kérdező kommentje:
Bp az szerintem más helyzetben van, mint a vidéki települések, városok. Vidéken mindent sokkal jobban és sokkal hamarabb érezni.
2021. febr. 2. 22:12
7/23 anonim válasza:
Választás után mandátum arányosan elosztották a lenyúlható pénzt a helyi fidesszel. Aztán a médiában előadják a cirkuszt a kétbites választóknak mindkét oldalon hogy ők milyen kemény csávók.
Legszívesebben adnák mindegyiknek egy lapátot aztán kihajtanám őket a kavicsbányába dolgozni hogy csináljanak valami hasznosat is.
2021. febr. 2. 22:13
8/23 A kérdező kommentje:
5-ös amikor azt éled meg, hogy az utca ahol élsz az tele van kátyuval, az út járhatatlan szinten van, és hiába jelzed a körzeti képviselődnek attól a legnagyobb teljesítmény az, hogy majd utána néz stb amiből semmi nem lesz, az azért kiábrándító. Közben meg azt látod hogy országos politikai híreket posztolgatnak, és egymásnak üzengetnek. Most ha vmit kellene mondanom amit a mi körzeti képviselőnk tett ennyi idő alatt a körzetéért, az max egy zebra beigérése.
2021. febr. 2. 22:17
9/23 A kérdező kommentje:
Mi már sokan felvetettük hogy oszlassák fel a közgyűlést, mert amit mindkét oldal folytat, abból az lesz, hogy falu lesz a városból. Viszont a feloszlatás ugye egyik oldalnak sem érdeke.
2021. febr. 2. 22:19
10/23 anonim válasza:
Már aki politikusnak áll 90%-ban elvtelen, csak a saját érdekét néző gátlástalan ember, nekem ez a tapasztalatom... Az ellenzékre azért fogok szavazni, mert a mostani bűnszövetkezet kormány már nem csak pofátlanul lop, de az embereket is egymás ellen fordítja, a vallásból, korból, szexualitásból, nemzeti hovatartozásból mindenből tudnak gyűlölet kampányt csinálni, nem elég hogy a politikai életet megmérgezték és ellehetetlenítettek mindenféle konstruktív vagy legalább annak látszó politikai diskurzust, de tudatosan butítják el az embereket, mindezt tervszerűen végrehajtva. Órákig sorolhatnám, hogy mennyi kárt tettek az országban de a legfőbb bűnük a folyamatos gyűlölet elültetése az emberekben, lásd soros, migráns melegek, libsizés, muszlimok, miközben a saját "értékrendjüket" is folyamatosan lejáratják. A pedofil papokhoz hasonló kárt tesznek a keresztény vallásban azzal, hogy képmutató módon a magukat kereszténynek mondják miközben az összes tanítását kiforgatják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!