Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire erős az Ellenzék és...

Mennyire erős az Ellenzék és mennyire erős a Fidesz a vidéki egyéni körzetekben? Van esélye az Ellenzéknek vidéken tömegesen egyéniket elhozni?

Figyelt kérdés

2021. febr. 2. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
Erős, mint Bíró László harapása... :)
2021. febr. 2. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Van esélyük vidéken, minden a kampányon és a jelöltek személyén múlik. Több helyen meg lehet nézni, melyek a potenciálisan nyerhető vidéki körzetek. Valamint ajánlom a 21kutatóintézet mandátumkalkulátorát, azzal is el lehet szórakozni. :)
2021. febr. 2. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Van kb 10 város az országban, ahol van esélye az ellenzéknek.
2021. febr. 2. 20:56
 4/7 anonim ***** válasza:
59%
Egy az egy ellen felállásban sztem a fővárost és a vidéki megyeszékhelyek minimális többséget elviszik. Legutóbbi választáskor is vitték már volna , mivel a 2 ellenzéki jelöltnek sokszor volt több szavazata mint a végül nyereséggel záró fideszesnek. Falu hely már más tészta. Ott a Fidesz erős. De vidéki kisvárosokban azért lehet sikert elérni. Egy az egy ellen sztem szinte biztos a kormány váltás. Mondom ezt úgy, hogy előző választások során minimális esélyt sem láttam rá.
2021. febr. 3. 06:08
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem gondolom, a 2019-es önko választáson a fidesz még mindig 50%-kal többet kapott vidéken, mint az ellenzék. Hát pedig, amíg Ferenc testvér és az Mszp is benne van a koalícióban, szerintem pont nem kell kormányváltásban reménykedni. Tegnap is épp beszélgettem valakivel politikai témában. Épp azt említette, hogy eddig még sosem szavaztak a fideszre, de 2022-ben mennek, mert 1. baromira nem akarják a segélyezős és töketlen ellenzéket 2. baromira nem akarják Gyurcsány Ferencet semmilyen szinten visszatérni.

Sztm meg mindig nincs esélye az ellenzéknek. Mi is pl 7en vagyunk a családban, egy ember nem fog az ellenzékre szavazni. 4 a mi hazánkra, 2 a Kutyapártra, 1 a fideszre.

2021. febr. 3. 07:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Az önkormányzati választás eredményei, ha összesítjük a megyéket:

Fidesz: 54,5%

Ellenzék: 41,6%

Mi Hazánk: 5,15%

Egyéb: 1,6%

[link]

[link]

2021. febr. 3. 12:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
"ővárost és a vidéki megyeszékhelyek minimális többséget elviszik. Legutóbbi választáskor is vitték már volna , mivel a 2 ellenzéki jelöltnek sokszor volt több szavazata mint a végül nyereséggel záró fideszesnek." Láthattuk az elmúlt év idököziöböl, hogy ez a legika nem müködik Borsodban az idöközin, hogy ez nem feltétlenül müködik, 2018-ban Borsodban is 2 ellenzéki jelöltnek több szavazta volt, mint a fideszes jelötnek, ennek ellenére az öszi idöközin hiába csak egy ellenzéki jelölt indult, a fideszes jelölt nyerte.
2021. febr. 3. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!