Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit tapasztaltok politikailag...

Mit tapasztaltok politikailag a lakóhelyeteken az ellenzék részéről?

Figyelt kérdés
Ellenzéki vagyok, de sokszor elképedek azon, hogyha nem tudnám hogy az illető politikus ellenzéki, simán azt gondolnál kormánypárti. Értem én, hogy az ellenzék el lett lehetetlenítve a rendkívüli jogrend miatt, de ami pl nálunk helyileg megy az ellenzék részéről, az kiábrándító. A Fidesz és az ellenzék nyilvánosan üzenget egymásnak a facebookon, és stílusban nincs eltérés. Egymással vannak elfoglalva, és a lakossággal érdemben egyik oldal sem foglalkozik. Van még rajtam kívül olyan, aki ellenzéki és kicsit kezd kiábrándulni az ellenzékből? (Ez nem jelenti azt, hogy majd ezentúl kormánypárti lesz bárki is!)
2021. febr. 2. 22:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
20. Szerintem igazad van.
2021. febr. 3. 16:09
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Nálunk már az is nyílt titok, hogy majd kit fog indítani a polgármesterségért a Fidesz, és kit az ellenzék. Isten óvjon bármelyiktől is minket. Mindkettő labilis idegrendszerű, az ellenzéki a magánéletben is egy notórius hazudozó, a Fideszes pedig tipikusan pártkatona. Szép kilátások elé nézünk.
2021. febr. 3. 16:15
 23/23 anonim ***** válasza:
#22 Mindig ott a lehetőség hogy keress egy jobb jelöltet és támogasd azt!
2021. febr. 3. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!