Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A lakóhelyetek környékén...

A lakóhelyetek környékén voltak olyan beruházások, amelyekben volt korrupció?

Figyelt kérdés
Voltak félbehagyott torzók, vagy épp vicces esetek? Pl. A Fertő tavi beruházás, vagy a nyírmártonfalvi lombkorona-ösvény?

2023. ápr. 16. 15:57
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
4-es metró környékén lakom, szóval a rekord a mienk!
2023. ápr. 16. 15:58
 2/9 konteós ***** válasza:
100%
inkább az a kérdés: hol nem volt? :(
2023. ápr. 16. 16:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Onnan jött a kérdés, hogy nálunk is volt. :D
2023. ápr. 16. 16:19
 4/9 anonim ***** válasza:
10%
Felénk az M6-os autópálya van, szóval korrupció terén leelőztük a 4-es metrósokat.
2023. ápr. 16. 16:45
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
A látványosan értelmetlen épületek, meg a néhány mindenki által ismert gigaberuházás csak a jéghegy csúcsa. Én voltam százmilliós pályázatból megvalósult informatikai project ünnepélyes megnyitóján, amiről a helyi főni hosszú beszédet tartott, hogy mekkora fejlődést hoz majd, meg volt hozzá egy kis állófogadás is kajával, nagyon hangulatos volt. Kicsit árnyalta az ünnepélyes hangulatot, hogy én pontosan tudtam, hogy SEMMI, de tényleg egy rohadt sor kód sem készült el, csak dokumentumokat hamisítottak, amik részletesen leírták, hogy mit nem csináltunk meg valójában. És ez csak egy a tucatnyi projectből, amiről biztosan tudom, hogy rengeteg pénz elfolyt. Aki dolgozott ilyen helyen tudja, hogy az még a "valódi" (tényleg elkészülő, nem feltétlenül tényleg hasznos) projecteknél is alap, hogy a pályázat nyertese egy csak papíron létező fideszes stróman cége, és a valódi munkát alvállalkozó cég csinálja meg a pénz kb. feléből. És még így is megéri ennek a cégnek is, ennyire alulfizetett a szerencsétlen mérnök, aki végül megvalósítja. Na, vajon miért sz*rok a fizetések itthon? El sem merem képzelni hol tartana az ország, ha nem lopják el ezeket a pénzeket.
2023. ápr. 16. 17:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Városunk jegyzőjét elvitték a rendőrök. Azóta sem hozták vissza.

[link]

2023. ápr. 16. 23:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Már a közös népviselőnk is konkrétan korrupt.

Jöhet a kérdés!

2023. ápr. 17. 16:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
szigetszentmiklós - TAO roncs , TESCO logisztikai bázis,Sámé hegyi beruházások.
2023. nov. 29. 17:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Nálunk a polgármester teljesen értelmetlen helyekre rakott le fekvőrendőröket. :D

Itt mindenki tudja hogy a fia szedte meg magát vele.

jún. 2. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!