Aki szerint Vitézy elvileg fideszes és ezért szavaz Karácsonyra, az nem zavarja hogy ő meg DK közeli?
Fideszes logika:
Rühellem a Fideszt és nem akarok Fideszesre szavazni. De mivel mindenki aki nem Fideszes az GYÚÚÚÚRCSÁÁÁÁNY aki nem jobb, ezért szavazzak a Fideszre? WTF.
"A kisebbik rosszat fogom választani."
Tehát KariGerit, aki nem csinál semmit, hiszen így kevesebbet árthat? Meg még a biciklisávokat is csak eltartott kisujjal, felfestésekkel alkotja meg?
#14 igen. Nekem tetszik a zöld programja, hogy nem az az első a számára, hogy lopjon és egyre rosszabbá tegye a várost, miközben a zsebébe megy a pénz, amit újításokra kap.
Szóval igen, inkább Kari Geri;)
"15/17"
Egy mondaton belül ne kérdezz egy pedofideszestől 2 dolgot. Nem fogja fel, összezavarodik, és elkezd hírtévét nézni mit kell válaszolnia.
#17, oké, ez a te véleményed.
Én úgy gondolom, Kari Geri még mindig szavahihetőbb, mint a fidesz. Nem a kedvenc ember, egyáltalán nem támogatom feltétel nélkül. Szerintem a budapestiek nagyrésze azért rá szavaz, amiért én is: nincs jobb opció.
#13 "Nem. Sokkal kevésbé dk közeli, mint amennyire Vitézy fidesz közeli. A kisebbik rosszat fogom választani."
Ezt nevezik igazi mélysötétségnek.
Szóval Vitézy fidesz közeli, mert vállalt állást a fideszes kormányzati rendszerben, hiába most az LMP jelöltjeként indul a választáson, de Karácsony nem DK közeli, miközben konkrétan a DK jelöltjeként nyert főpolgármesterként és úgy is indul most is a választáson.
Aha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!