Aki szerint Vitézy elvileg fideszes és ezért szavaz Karácsonyra, az nem zavarja hogy ő meg DK közeli?
Aki szerint Vitézy elvileg fideszes és ezért szavaz Karácsonyra, az nem zavarja hogy ő meg DK közeli?
Nem, mert nem DK-kozeli.
Aki ezért szavaz Karácsonyra az mindenképpen Karácsonyra szavazna, mert lesz más jelölt is és még sem jut eszébe, hogy inkább Karácsony helyett arra szavazzon.
Ez csak egy kifogás, mert ő is érzi, hogy ciki Karácsonyra szavazni, ezért megpróbálkozik egy védhetőnek érzett magyarázattal amit saját maga is el tudna fogadni, hogy "de hát nincs választása mert a Vitézy fideszes".
#1 Valóban nem Dk közeli.
Nem közeli hanem konkrétan a DK jelöltje, embere.
3/3
Párbeszédes Karácsony, konkrétan az elnöke volt csak inkább Budapesttel akart foglalkozni így már nem elnöke csak elnökségi tagja.
A dk nem azért támogatja mert gyúúúúúrcsány embere, hanem mert mindegy kit állítanának mindenképpen karácsony lenne megszavazva főpolgármesternek. A butya pösti nem az origóból olvassa milyen rossz neki hanem a bőrén érzi hogy jó.
"bőrén érzi hogy jó"
Akkor én miért nem érzem hogy minden csodás? Félreértés ne essék, Tarlós sem volt jobb és én anno adtam egy esélyt Karácsonynak. Nem jött be.
"Én inkább választom a valószínűleg kompetens de volt fideszes Vitézy-t mint az inkompetens és a másik mocskos oldalhoz tartozó Karácsonyt."
Mitől lesz Vitézy "valószínűleg kompetens"? Semmivel nincs több városvezetői tapasztalata mint Karácsonynak.
És Karácsony mitől "inkompetens"? A covid járványt és az energetikai veszélyhelyzetet is kapásból jobban kezelte mint a kormány. Ha Karácsony alkalmatlan, a fideszre nincs is olyan kifejezés, amivel jellemezni lehetne azt az alacsony színvonalat, amit képviselnek. Ráadásul a zöld, környezetbarát programjához is tartja magát, nagyobb nyilvánossággal vezeti a várost, bevonja a lakókat a döntéshozatalba (konzultációk és közösségi költségvetés). Én nem érzem azt a nagy alkalmatlanságot vagy inkompetenciát amit itt előadtok, teljesen korrekten vezeti a várost, képes megoldani a problémákat és a kormánnyal is kompromisszumkész. Attól nem lesz valaki alkalmatlan, hogy a város egyes, évtizedek óta tartó problémáit nem tudja egy csapásra megoldani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!