Hány kiábràmdult fideszes lehet?
Én ismerek pár kiàbràndult fideszest. Tehàt biztos h vannak páran, csak valszeg kevesen és 54%-ròl indultak.
Èn sosem szavaztam a fideszre, de elismerem h volt pàr jò lépèsük, kerítés, jobboldaliság és a CSOk bevezetèse. Viszont számos negatìv lépésük volt és a kegyelmi botràny nàlam teljesen kiverte a biztosítékot. Balliberális oldalra sosem szavaznék, de most, hogy Péter megjelent és lesz egy új jobbközép párt rá behùznám az x-et.
Szerintem EP választàson tarolni fog a fidesz... 50% körüli értékre számítok. A kisebbsèg buszoztatàsa ès a 20ezer forinton megvàsàrolt kb. fèl milla szvaazò tovàbbra is meglesz, plusz elmegy a hívõk közül 1.2milla ezzel màr meglesz az 50%. Ez is gyengülès az 54% rõl de nem sok visszaesés.
Nagyrèszt a városi lakossàgot bukta el a fidesz, tehàt sztem a nagyobb és fejlettebb vàrosokban érezhetõ visszaesés lesz. De a falvakban sztem továbbra is rendìthetetlenek a fideszhívõk.
2022-ben a Fidesz 54%-on állt, ugye a választások értek el ennyit. A mostani március végi közvélemény kutatások átlaga alapján, a Fidesz március végén 43%-on állt. Az utolsó EP választáson 2019-ben a Fidesz 52%-ot ért el, ha igazak a kutatók számai, akkor kb. 10%-os mínuszban van a Fidesz, én erre reálisan még egy 5% körüli lemorzsolódást tudok még elképzelni, nagyon többet nem. Hisz ez év januárja legelején a Fidesz 51%-on állt, jan eleje óta 8%-ot veszített a párt.
Szóval az én tippem, hogy Június 9-én a Fidesz 40% körül, 38 és 43% közötti eredményt fog tudni elérni, már ha marad ez a tempó júniusig.
A kulcsszó abban amit leírtál a "kutatások átlaga" , meg van még, hogy Pulai elvtárs 2022-ben a választások előtt pár nappal azt mérte, hogy az ellenzék fog nyerni? És ehelyett jött a 2/3? Általában a közvélemény kutatások mindig alulmérik a Fideszt, főleg ha belevesszük a fizetett balos szennyeket mint pl. Pulai.
Az agymosott birkák -velem együtt- nem kívánnak egy táborba tartozni azokkal, akik ilyen jelzőkkel illetik őket.
Ezt némely baloldali politikus is elköveti, és ez hatalmas hiba: nem odavonzza a választókat, hanem taszítja.
Lehet csodálkozni: te szívesen mennél oda, ahol így jellemeznek?
Dobbal verebet fogni...ehhez sem kell nagy ész, de mi vagyunk a birkák...
15
Azért néztem és írtam átlagot és nem Pulai kutatását írtam. Fidesz közeli intézetek számait is néztem és velük együtt lett átlagolva, és ha megnézed a 2022-es választás kutatásait ott is átlagolva lettek a táblázatok és már 2022 január végén megmutatkozott a Fidesz dominancia, és igen tudom, hogy sokan nagy Fideszes vereségre számított egyes kutatók becslése miatt, ezért kell mindig venni a balos meg a jobbos kutatók számait és átlagolni, arany középút a jó út, akkor is ha nem pontos, de még így is sokkal közelebb van a realhez.
Itt tudod megnézni a táblázatok, ahol szépen megmutatta a fidesz dominanciát már januártól, és amire a balosok azt írták folyamatosan, hogy Fidesz hazugság, aztán kiderült még sem volt az.
18# a 16-os vagyok
A picsogás olyan távol áll tőlem, mint tetőled a kognitív gondolkodás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!