Hány kiábràmdult fideszes lehet?
Kérdező, a "van pár kiábrándult fideszes" az nem számottevő. Aki kiábrándult a Fideszből, az megtette már sok éve, újdonsült kiábrándult fideszesek nincsenek. Aki '22-ben még mindig a Fideszre szavazott, az vagy anyagi, üzleti érdekből tette, vagy azért mert hót sötét, IQ nuku, rém ostoba, és egyéb ilyen jelzők.
De hogy a kérdésre is válaszoljak én az eslő ciklus alatt ábrándultam ki belőlük, mikor jött a pl. a trafikmutyi, Manyup lenyúlás, stb.. akkor ott már világossá vált számomra, hogy ezek ott folytatják, ahol Gyurcsányék abbahagyták.
Én kiábrándult Fideszes vagyok.
Az Orbán vezette Fidesz kiábrándított magából: számomra undorító a nemzet megosztása, kizsákmányolása, semmibe nézése!
Meggyűlöltették velem az illiberális unortodox "nemzetpolitikát".
Az ország egyre mélyebbre süllyed; nekem nem fér bele ez a kóklerség az értékrendembe.
A kegyelmi ügy a Fidesz táborát nem érdekelte vagy azt mondták, hogy nem nagy ügy, nem kellett volna ezért Nováknak lemondania vagy azt, hogy lemondozz vállalta a felősséget és ezzel az ügy el van intézve.
Akik ezen rágódnak előtte is ellenzékiek voltak.
Kiábrándult fideszesek meg százalékban ki se mutathatóak, elvétetett esteben van csak ilyen.
Nem értem egyébként, hogy mire jó itt a GYK-n, reddit-en, stb. nyomni azt ellenzékiként, hogy bekommenteli valaki, hogy "én amúgy fideszes voltam de mostmár nem hajrá MP" stb. stb. ez a választásokon nem lesz szavazatértékű.
A Fideszesek telibetojták a kegyelmi ügyet, pláne, hogy lapátra lettek téve akik elkövették.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!