Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hány kiábràmdult fideszes lehet?

Hány kiábràmdult fideszes lehet?

Figyelt kérdés
Írjon aki 18ban vagy 22ben a fideszre szavazott ès kiàbràndult. Illetve mièrt àbràndult ki és kire szavazna?

2024. ápr. 8. 15:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező, a "van pár kiábrándult fideszes" az nem számottevő. Aki kiábrándult a Fideszből, az megtette már sok éve, újdonsült kiábrándult fideszesek nincsenek. Aki '22-ben még mindig a Fideszre szavazott, az vagy anyagi, üzleti érdekből tette, vagy azért mert hót sötét, IQ nuku, rém ostoba, és egyéb ilyen jelzők.

De hogy a kérdésre is válaszoljak én az eslő ciklus alatt ábrándultam ki belőlük, mikor jött a pl. a trafikmutyi, Manyup lenyúlás, stb.. akkor ott már világossá vált számomra, hogy ezek ott folytatják, ahol Gyurcsányék abbahagyták.

2024. ápr. 8. 16:46
 22/31 anonim ***** válasza:
65%
Ez egy folyamat lassan bomlik a tábora. Nem tett jót nekik a kegyelmi ügy, sem a hangfelvétel. Várható krumpli osztás.
2024. ápr. 8. 17:20
 23/31 anonim ***** válasza:

Én kiábrándult Fideszes vagyok.

Az Orbán vezette Fidesz kiábrándított magából: számomra undorító a nemzet megosztása, kizsákmányolása, semmibe nézése!

Meggyűlöltették velem az illiberális unortodox "nemzetpolitikát".

Az ország egyre mélyebbre süllyed; nekem nem fér bele ez a kóklerség az értékrendembe.

2024. ápr. 8. 17:22
 24/31 anonim ***** válasza:
59%

A kegyelmi ügy a Fidesz táborát nem érdekelte vagy azt mondták, hogy nem nagy ügy, nem kellett volna ezért Nováknak lemondania vagy azt, hogy lemondozz vállalta a felősséget és ezzel az ügy el van intézve.

Akik ezen rágódnak előtte is ellenzékiek voltak.

Kiábrándult fideszesek meg százalékban ki se mutathatóak, elvétetett esteben van csak ilyen.

2024. ápr. 8. 17:25
 25/31 anonim ***** válasza:
43%

Nem értem egyébként, hogy mire jó itt a GYK-n, reddit-en, stb. nyomni azt ellenzékiként, hogy bekommenteli valaki, hogy "én amúgy fideszes voltam de mostmár nem hajrá MP" stb. stb. ez a választásokon nem lesz szavazatértékű.

A Fideszesek telibetojták a kegyelmi ügyet, pláne, hogy lapátra lettek téve akik elkövették.

2024. ápr. 8. 17:32
 26/31 anonim ***** válasza:
74%
Igen én középen vagyok. De ahogy figyelem a közösségi oldalakon az ismerőseimet, a kegyelmi ügy után, akik fideszesek voltak, még fideszesebbek lettek, mondván, hogy Novák belátta, hogy hibát követett el vállalta a feleősséget és lemondott. Bezzeg az ellenzékben sose vállalja senkise a feelősésget smemiről. Akik még mindig a kegyelmi ügyön lovagolnak, azok meg eddig is ellenzékiek voltak. Ha nem lett volna kegyelmi ügy, akkor találtak volna más témát amin lovagolnak
2024. ápr. 8. 17:35
 27/31 anonim ***** válasza:
57%
Nem ábrándultam ki a Fideszből, de ha egyszer megtörténne, akkor sem a DK, PM, MSZP, Momentum, vagy MMM keblén sírnám el a bánatom.
2024. ápr. 8. 21:00
 28/31 anonim ***** válasza:
"Nem ábrándultam ki a Fideszből" - jól megfizethetnek, vagy nulla a moralitásod!
2024. ápr. 8. 21:20
 29/31 anonim ***** válasza:
66%
28# És téged ki fizet az ilyen beszólásokért? Vagy így vezeted le a frusztrációdat?
2024. ápr. 8. 21:26
 30/31 anonim ***** válasza:
Kiábrándult fideszesek nem sokan viszont olyanok akik 22-ben azért szavaztak a Fideszre hogy ne Gyurcsány jojjon, vagy csak szimplán nem mentek el szavazni azok sokan vannak
2024. ápr. 9. 12:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!