Mit szóltok hozzá, hogy a tavalyi évben rekordot döntött a Magyarországról elvándoroltak száma?
Figyelt kérdés
ápr. 7. 11:23
32/38 A kérdező kommentje:
Ide linkeltél egy majdnem 4 évvel ezelőtt íródott cikket, amiről elképzelésed sincs, hogy hiteles-e. Az egész családommal tavaly személyesen tapasztaltuk, hogy semmi nem igaz abból amit írtál. Nem találkoztunk migránscsapatokkal, nem kéregettek tőlünk, nem akartak sem kirabolni, sem meglincselni minket és nem volt fokozott rendőri jelenlét sem, sőt az emberek többsége barátságosabban viselkedett velünk, mint itthon Budapesten.
ápr. 7. 13:24
33/38 anonim válasza:
Örülj neki. Szerencséd volt. Én van időszak, amikor 3-4 hónap alatt 2 hetente megyek 2-3 napokra. És nekem meg ez a tapasztalatom.
De tessék, ez 4 hónappal ezelőtti.
34/38 anonim válasza:
35/38 anonim válasza:
De vannak itt jó cikkek és videók "a kb. 10000 féle ember él, üdv Dublinból" szolgalelkű hozzászólónak is a dublini békés zónákról. :D
https://www.youtube.com/watch?v=CWHNbt3G4-Q
36/38 anonim válasza:
sztem no go zónák vannak magyarországon is szép számmal, megint csak a proli szintedet erőlteted, senki nem kíváncsi rá de csak nyomod a fasságodat
nyilván a te bajod nem az enyém
37/38 anonim válasza:
Elnézve a helyesírásod, nem nehéz kitalálni, hogy ki a proli kettőnk közül. :)
38/38 anonim válasza:
#35, hagy a fenébe, úgy se hiszik el, akkor sem, ha a saját szemükkel látják. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!