Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy a...

Mit szóltok hozzá, hogy a tavalyi évben rekordot döntött a Magyarországról elvándoroltak száma?

Figyelt kérdés
ápr. 7. 11:23
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
34%

had mondja, az ő pénze :DDD

üdv Dublinból xd

ápr. 7. 13:04
 22/38 anonim ***** válasza:
56%

Abból az országból osztani az észt az európai kultúráról, ahol évek óta csinálja ki a magyar politika a magyar független kultúrát és darál be maga alá mindent...

Folyamatosan járom Európát, az elmúlt egy évben voltam: Németország, Lengyelország, Csehország, Görögország, Anglia, Skócia... ugyanúgy működik minden.

ápr. 7. 13:06
 23/38 anonim ***** válasza:
22%

Svédország. Különösen Malmö és környéke kifejezetten veszélyes, de Stockholmban és a nagyobb városokban is egyre magasabb a bűnözési ráta. Svéd ismerős (született svéd) mondta, hogy sajnos pár évtized, és ebben a formában Svédország megszűnik létezni. Bizonyos területekre a mentő már nem megy be, csak ha a rendőrök felvezetik. Svéd katonaságot is be kellett vetni, mert a rendőrség nem bírta.

Franciaország. Nagyvárosok. Párizsban magam is jártam, minden közintézmény előtt fémdetektoros kapuk vannak a terrorista támadások megelőzése miatt. Templomokban, múzeumokba úgy tudsz bemenni, hogy előtte átvizsgálnak. Bizonyos negyedekben gyakori a lövöldözés, de a rendőrök nem mennek be, hagyják, hogy a migránsok maguk között lejátsszák a dolgokat. Vannak arab és néger negyedek, ahol nem látsz fehérembert.

Hollandia, Belgium. Egyre nagyobb a káosz már a nagyvárosok közelében is. Itt lakik nálunk 2 holland és 1 belga család. A hollandok mesélték, hogy azért költöztek el Amszterdam mellőli kisvárosból, mert többször megfenyegették őket, rettegtek már az ottani élettől.

Németország. A volt NSZK területén vannak gondok. Én személy szerint Münchenben jártam, vannak olyan városnegyedek, ahová a helyi németek sem járnak be már.

A mediterrán országok még rosszabb helyzetben vannak. Athénban a tereken lebzsel a sok migráns, kéregetnek, ha nincs rendőr a közelben meg is támadnak, kirabolnak.

ápr. 7. 13:09
 24/38 anonim ***** válasza:

"had mondja, az ő pénze :DDD

üdv Dublinból xd"

Áldassék, szolgáld uraidat. :)

ápr. 7. 13:11
 25/38 anonim ***** válasza:
56%
Nagyon helyesen teszik.
ápr. 7. 13:12
 26/38 A kérdező kommentje:
Amit Athénról írtál az nem igaz. Én tavaly voltam kint Görögországban 3 hetet, köztük Athénban 1 hetet és semmi ilyet nem tapasztaltuk, amit leírtál.
ápr. 7. 13:12
 27/38 anonim ***** válasza:
56%

Németország és a mediterránium nem igaz. Saját tapasztalatom van róla, hogy a magyar kormánymédiában NoGo zónaként emlegetett Spandau, mennyire szép és biztonságos. Görögország, Olaszország szintúgy.

Nemigaz.

ápr. 7. 13:14
 28/38 anonim ***** válasza:
15%

Nincs ebben semmi különös. Évről-évre nagyságrendileg ugyanannyi jön vissza, mint amennyi kimegy.

[link]

ápr. 7. 13:15
 29/38 A kérdező kommentje:
Persze még a végén azt is bemagyarázzák, hogy igazából mindenki Magyarországra akar költözni a nyugatról :D
ápr. 7. 13:16
 30/38 anonim ***** válasza:
28, tavaly volt népszámlálás az országban, nem ezt igazolta vissza.
ápr. 7. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!