Mit szóltok hozzá, hogy a tavalyi évben rekordot döntött a Magyarországról elvándoroltak száma?
Figyelt kérdés
ápr. 7. 11:23
2/38 anonim válasza:
Azt szólottam én vala, hogy ezen adatokat ugyanaz a KSH számótaki, mint az inflációt, ahol gyakorlatilag, boldog-bolgodtalant kirúgtak az elmúlt időszakban, aki képes volt matematikusnak lenni és normálisan számolni.
Én nem hiszem el ezeket az adatokat, szerintem sokkal nagyobb az elvándorlás annál, ami most megjelent. Már 18-ban, olyan cirka 1-1,5 milla emberről beszéltek, aki valamilyen módon, külföldön dolgozik, de, ha hozzáteszem, azt a nettó 200.000 embert, aki a Brexit után kért letelepedési engedélyt Angliában, sem jönnek ki a számok.
3/38 anonim válasza:
Hazudik a 24.hu ezzel a 33 ezres számmal. Közismert tény, hogy 2010 óta évente 1 millió ember hagyta el az országot, mióta a FideSS és az Orbánfhürer a korábban megszokott svájci életszínvonalat az etióp alá süllyesztette. Ezért szavazunk Dobrev Klára júniusban, mert ha megválasztjuk a béreket fogja emelni és nem az árakat. ❤️💛💙
4/38 anonim válasza:
3, ha kamu lenne, akkor nem kellene mindenhová behozni a jómunkásmigránsokat Ázsiából, nem sirna, kb az összes kereskedelmi szektor vezetője, hogy nem találnak megfelelő munkaerőt a poziciókra és nem jelenne meg folyamatosan hir, hogy hol-mennyi magyar regisztrált külföldön.
6/38 anonim válasza:
Tőlem az összes kimehet innen.fogyjonle 2-3 milliora a létszám. Igyis akárhova mennék kikapcsolódni ott tömörűl hupákol ordit mobilozik kölköt nevel egy rakás proli. Sehol nem lehet nyugton az ember
7/38 A kérdező kommentje:
Vagy költözz el te egy nyugodt alacsony népsűrűségű országba.
ápr. 7. 11:43
8/38 anonim válasza:
6, a népszámlálási adatok és az ez alapján számolt népességfogyás alapján, hamarabb jön el a te országod, mint gondolnád.
9/38 anonim válasza:
Nem arról volt szó, hogy évente több százezren, majdnem 1 millióan hagyták el az országot, és jelenleg emiatt a népesség -2-3 millió környékén van?
10/38 A kérdező kommentje:
Erről hol volt szó?
ápr. 7. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!