Miért nem távozik Magyar Péter a közéletből és a politikából azok után amik kiderültek róla hogy mit csinált éveken keresztül?
ápr. 7. 02:35
41/50 anonim válasza:
Ugyanez volt 89-ben is, nagyon odavoltunk, hogy majd most változás lesz, minden jobb lesz, aztán nem úgy lett.
Most is hasonló hangulat van, ezért kell vigyázni.
42/50 anonim válasza:
Egy Trump-jelenségről van szó. Minél több disznóság derül ki rola, annál vonzóbb lesz. A populista jobboldal hívta életre ezt az attitüdöt, imádom, ahogy most ugyanez a bagázs nem tud mit kezdeni a jelenséggel 🤣
43/50 anonim válasza:
Ez a balos birka menet olyan volt mint a jobbos béke/birka menet. 😃😂
44/50 anonim válasza:
26# Értem.Konkrét bizonyítékai is vannak?Ezalatt azt értem,hogy pldául fel lehet erre készülni évek alatt.Beépülni a fideszbe és mindent felvenni pontos idövel,hanggal és egy idő után bebuktatni.
46/50 anonim válasza:
41:
A Kádár-rendszer ugyanúgy hitelből tartotta fenn ugy-ahogy a látszólagos és viszonylagos jólétet, mint most a Fidesz.
47/50 anonim válasza:
46 és még azokat a hiteleket se fizettük vissza teljesen
48/50 BécsiFehér válasza:
#46: Azok a hitelek olyan nagyberuházásokra mentek, amikért devizában kellett fizetni. Nem gondolom, hogy hitelekből kaptam a havi fizetésemet. Hiteltartozása még az USA-nak is van.
49/50 anonim válasza:
27: " elfelejtett cselekedni".
Itt hívom fel a kegyes figyelmed arra, hogy NEM Magyar Péter Magyarország ( tolvaj, hazug és háborúpárti) miniszterelnöke immáron tizenegynehány éve.
Mégis mit " cselekedhetne" azon kívül, amit most csinál?
50/50 anonim válasza:
30:👍👍👍👍
Teljesen egyetértek.
Viszont a magyarok szeretik magukat többnek/ jobbnak látni és láttatni.
Annyira böszmék, hogy a folyamatos történelem hamisítás simán belefér nekik.
Ezt tökéletesen ki tudja használni az aktuális " elit".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!