Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem távozik Magyar...

Miért nem távozik Magyar Péter a közéletből és a politikából azok után amik kiderültek róla hogy mit csinált éveken keresztül?

Figyelt kérdés
[link]

ápr. 7. 02:35
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező!

azt javaslom, ne olvass origót!

ápr. 7. 19:26
 22/50 anonim ***** válasza:
87%

Miért, mit csinált?

🤣🤣🤣

ápr. 7. 20:25
 23/50 anonim ***** válasza:
87%

10-es: Magyarország Európa legrangosabb és leghálátlanabb pimasz koldusa.

Csak azért említem, hogy képben legyél Te is.

ápr. 7. 20:30
 24/50 anonim ***** válasza:
76%
Nem derült ki róla semmi. Legfeljebb annyi, hogy nem tud vele a fidesz mit kezdeni, és valahogy, ne kérdezd, hogy de a több a támogatója, mint 2 éve a nála sokkal értelmesebb MZP-nek. Szóval miért is tűnne el? Simán kinézem belőle, hogy ő lesz a csürhe új vezére.
ápr. 8. 00:32
 25/50 anonim ***** válasza:
48%

De ki ez a Magyar Péter?

Tudom hülyén hangzik,de nem követtem hogy honnan jött elő ez a fa$i,csak azt,hogy már mindenkinek van valami véleménye erről és ezt nyomatják minden fórumon.

Ott tartottam hogy ez Varga Judit volt férje éshogy a privát dolgaikat kiteregették.De hogy miröl megy itt a pletyka hetek óta,meg miért érdekes ez,hogymár Bangó Margitnak is van erröl mondandója meg mindenkinek ezt nem nagyon értem!

ápr. 8. 17:06
 26/50 anonim ***** válasza:
79%

Nem, nem, a privát dolgok kiteregetése csak a sajtó műve.

Eredetileg MP a Fidesz sötét dolgait teregette ki, bűncselekményeket, Rogán és a többiek piszkos dolgait.

Erre a kormány úgy reagált, hogy a magánéletét tette közszemlére, volt feleségével való zivataros múltját, hátha az elhomályosítja vagy hatástalanítja a kormány mocskait.

ápr. 8. 18:03
 27/50 anonim ***** válasza:
53%

Jelenleg meg már ott tart, hogy százezer embert hozott ki tüntetni a hétvégén.

Ez persze kevés (mármint hogy emberek vannak az utcán és tapsikálnak, skandálnak diktált jelszavakat) - végre a tettek mezejére kellene lépni.

Egyelőre MP fürdik a népszerűségben, és elfelejtett cselekedni.

ápr. 8. 18:04
 28/50 anonim ***** válasza:
#26 Azokat nem teregette ki. Csak belengette, hogy mindenre van bizonyítéka. De nem mutatott még semmit. Kb. "belengette", amit eddig is tudott mindenki.
ápr. 8. 18:05
 29/50 anonim ***** válasza:
mindegy, hogy fogalmazunk, lényeg, hogy elég hatásos volt.
ápr. 8. 18:11
 30/50 anonim ***** válasza:
100%
#29 Mert ebben az országban ez a hatásos. Ne haragudj, Kossuth Lajosról van az országban minden főtér elnevezve. Mit is csinált Kossuth Lajos? Korrupciós botránnyal kezdte a karrierjét. Egy meggyőző, okos ember volt. De az azért abszurd, hogy belénk van verve, hogy "Kossuth Lajos azt izente, elfogyott a regimentje." Meg nekem gyerekkoromban mesélték, hogy látod kisfiam, ahol most állunk, ahova te minden nap iskolába jársz, itt toborzott Kossuth Lajos. Hát álljunk már meg, Kossuth Lajos nem üzengetett semmit. Ő a pénzügyminiszter volt. Aztán amikor nagyon rosszul állt a forradalom szénája, akkor lett miniszterelnök, de csak annyi időre, hogy az államkasszát a hóna alá kapja, elhúzzon nyugatra, és kinevezze Görgeit. Akit aztán (hiába mentett sok-sok ezer életet meg a fegyverletétellel) a fegyverletétel után sz*rrá ekézett. Ne feledjük, Széchenyit is gunyorosságból hívta a legnagyobb magyarnak. Azt a Széchenyit, aki alapított nekünk egy akadémiát. Aki beleroppant a szerepébe, és öngyilkos lett. Miközben ez a Kossuth nyugaton a mi adónkból vígan megöregedett. És amikor Deák letárgyalta a kiegyezést, neki még arra is volt pár keresetlen szava. Ez a mi Kossuth apánk. A magyar politikus prototípusa. Mert ugyanez Orbán Viktor is. Teljesítmény nulla. De karakán, kiáll, szépen beszél, lehet éljenezni. Mert belénk kódolta Kossuth, hogy mi csak ennek tapsolunk, nem az értelmes embernek.
ápr. 8. 18:19
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!