Miért nem távozik Magyar Péter a közéletből és a politikából azok után amik kiderültek róla hogy mit csinált éveken keresztül?
Kérdező!
azt javaslom, ne olvass origót!
10-es: Magyarország Európa legrangosabb és leghálátlanabb pimasz koldusa.
Csak azért említem, hogy képben legyél Te is.
De ki ez a Magyar Péter?
Tudom hülyén hangzik,de nem követtem hogy honnan jött elő ez a fa$i,csak azt,hogy már mindenkinek van valami véleménye erről és ezt nyomatják minden fórumon.
Ott tartottam hogy ez Varga Judit volt férje éshogy a privát dolgaikat kiteregették.De hogy miröl megy itt a pletyka hetek óta,meg miért érdekes ez,hogymár Bangó Margitnak is van erröl mondandója meg mindenkinek ezt nem nagyon értem!
Nem, nem, a privát dolgok kiteregetése csak a sajtó műve.
Eredetileg MP a Fidesz sötét dolgait teregette ki, bűncselekményeket, Rogán és a többiek piszkos dolgait.
Erre a kormány úgy reagált, hogy a magánéletét tette közszemlére, volt feleségével való zivataros múltját, hátha az elhomályosítja vagy hatástalanítja a kormány mocskait.
Jelenleg meg már ott tart, hogy százezer embert hozott ki tüntetni a hétvégén.
Ez persze kevés (mármint hogy emberek vannak az utcán és tapsikálnak, skandálnak diktált jelszavakat) - végre a tettek mezejére kellene lépni.
Egyelőre MP fürdik a népszerűségben, és elfelejtett cselekedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!