Miért nem távozik Magyar Péter a közéletből és a politikából azok után amik kiderültek róla hogy mit csinált éveken keresztül?
Egyetértek, nekem se tetszik ez a százezer embernyi vonulás, lényegében csak egy előrehozott majális.
Üres cirkusz, sok ember együtt érzi az erőt, de egyáltalán semmi sem történik.
Ájultan elalélva tapsolnak az emberek és bármit skandálnak, amit a megafonba bemondanak nekik - lényegében olyan hülye szövegeket hogy én szégyelltem magam.
Nem majálisozni kellett volna, hanem cselekedni, és megkérdezni, hol tartanak az ügyek, az ügyészséget is számonkérni, varga elvtársnőhöz elmenni stb.
Az Origót a fidesz csicskákon kívül mindenki körberöhögi, a legprimitívebb hazug szennyoldal. Egy ilyen oldalt belinkelni ide öntökönlövés még a legbuggyantabb orbán hívőtől is.
Magyarpetire rátérve, szerintem semmivel se jobb vagy rosszab mint bármelyik átlag politikus, valószínűleg a céljai is hasonlóak mint mondjuk Orbánnak volt a rendszerváltáskor, aztán most láthatjuk mi lett belőle. Szóval nem gondolom, hogy Magyarpeti lesz itt a megváltó, de ha bármennyire is meggyengíti a fidesz hatalmát akkor már jó és most ez a legfontosabb. Amit meg Jucus előadott a kalácsképű Hajdúnak az szerintem szánalom, főleg, hogy a pedóbotrányról egy k%rva szót se szólt, vagy a felvétel valóságtaratalmáról, csak a lejáratásra mentek rá, tényleg mintha Rogánék rendelték volna meg és ez annyira átlátszó, hogy még ha van is valóságtartalma akkor is hiteltelenné teszi azt az interjút. Már ha egy Hajdúpéter interjú bármennyire is lehet hiteles.
Az Origo propaganda oldal, hiteltelen.
Ami MP-ről "kiderült" az meg kamu - vagyis az asszonyverés nem is derült ki, senki nem mondta ki konkrétan. Egyedül az derült ki, hogy Magyar Péter bunkó volt egy rossz házasságban. Ha ennyi miatt kéne visszavonulnia a közélettől, politikától embereknek, akkor hamar kihalttá válna a parlament.
"Üres cirkusz, sok ember együtt érzi az erőt, de egyáltalán semmi sem történik."
Nos, ez egyáltalán nem igaz. Ha csak "üres cirkusz" lenne, akkor a Fidesz sem szervezne újra és újra a Békemenetet, immáron 2 évtizede. Egy ilyen nagy tüntetés kiváló politikai marketingeszköz: lelket önt a támogatókba, aktivizálja és összetartja a szavazókat, és ha sikeres, akkor csalogathat másokat is a táborba. De alapvetően a szavazótábor összetartása, megerősítése a legfőbb célja az ilyen (főleg látványos performansszal vagy nagy tömeggel bíró) demonstrációknak. Kicsit pejoratívan szólva: a választói lojalitás erősítése, ami nagyon fontos.
Szóval tévedsz, nagyon is van értelme, gyakorlatilag politikai marketingeszköz. Én napi szinten figyelem a kommentelők aktivitását szinte az összes közösségi médiumon, és a tüntetés óta MP támogatói a korábbinál is többen vannak és aktívabbak lettek, arról nem is beszélve, hogy rengeteg "Fidesz-szavazó voltam/A Fideszre szavaztam, de már nem..." kezdetű kommentet láttam a YouTube-on, akik elmesélték a saját történetüket, hogy miért és meddig szavaztak a Fideszre. Vannak köztük egyszeri szavazók, de még olyat is láttam, aki soha nem szavazott másra, csak a Fideszre. Sőt még olyat is, akinek az egész családja Fideszes volt, és tervez átszavazni '26-ban. Tudok forrást küldeni, ha esetleg nem hinnéd el, csak majd ne felejtsd el hosszabban végiggörgetni a kommenteket.
#32: "Üres cirkusz, sok ember együtt érzi az erőt, de egyáltalán semmi sem történik."
Ha történetesen autókat gyújtogattak volna fel, attól harsogna a média, hogy lám, vandál huligán hordákat mozgósít, bizonyosan Soros által pénzelve.
Nem ez volt a cél.
35
Hát éppen ez a baj, hogy pusztán az, hogy sokan vonulnak, vonzerőt jelenthet.
Mindegy, hogy mi van mögötte, sokan vannak, ezért a homo sapiens a tömeghez csapódik.
MP jó, hogy robbantott, de ő maga alkalmatlan mindenféle politikára, és vigyázni kell vele, jobban bele kell nézni a szemébe, és nem arra figyelni, mit mond.
De ez minden politikusra igaz, az emberek életveszélyesen tudnak mindegyiknek hinni, imádják, ha hülyére vannak véve.
Ez a nagy tragédia. A butaság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!