Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 400 ezer ember tüntetett ma....

400 ezer ember tüntetett ma. Mit gondol a kormány? Vége lesz a Fidesznek?

Figyelt kérdés
1 hónap múlva ez dupla ennyi lesz. Elég durva.
ápr. 6. 23:27
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 A kérdező kommentje:
59# Persze. De rengeteg ilyen vidéki község van és a körzetek direkt úgy vannak kialakitva, hogy ott biztos legyen a képviselő bejutása. Nem véletlen írták át a választási törvényt azonnal ahogy tehették. Na mindegy. Felesleges vitázni. Ha te ilyen országban akarsz élni áldásod, de én amint tehetem inkább megyek külföldre. :)
ápr. 10. 01:40
 62/67 anonim ***** válasza:
47%
#61 Menjél már! Menj végre!
ápr. 10. 06:24
 63/67 anonim ***** válasza:
42%

"ilyen vidéki község van és a körzetek direkt úgy vannak kialakitva, hogy ott biztos legyen a képviselő bejutása"

ez valami lipsi konteó?

mondok példát: szlovákiában a momentum nem a magyar érdeket is szolgáló pártot támogatta hanem a csak szlovákot. vagy volt valami olyasmi eset ahol a románoknál a trianont éltették.

ezzel a kormánymédia röhögve hergeli a magyarokat itthon hogy hazaáruló párt,

és igaza is van. szerinted amikor a csekatka azzal érvel az ep-ben hogy magyarország nem jogállam és ne kapjuk meg a uniós forrásokat, utána meg megy a csodálkozás hogy a momentum támogatottsága 4%?

az ellenzék olyan hülye hogy a saját gödrébe sétál bele folyamatosan a külföldi seggek nyalásával, majd visítanak hogy fideszpropaganda lejáratja őket. vicc.

mikor teheted meg hogy menj külföldre? vegyünk neked jegyet? egyet fogadj meg: ide többet ne gyere.

ápr. 10. 10:06
 64/67 anonim ***** válasza:
#59 Hallod, én átutalom neked a vonatjegy árát, csak ígérd meg hogy elhúzol innen.
ápr. 10. 13:49
 65/67 anonim ***** válasza:
56%
DK, Momentum, összesz.pás. A legnagyobb hazaáruló szemétládák gyülekezete.
ápr. 10. 17:47
 66/67 anonim ***** válasza:
64: nekem nem kell, a 61-es, azaz a kérdező akar menni. segítsek csomagolni kérdező?
ápr. 11. 00:03
 67/67 anonim ***** válasza:
36%

[link]

Na még a nagy orbánellenes fosmédia a nyugatifény szerint is reálisan 50 ezren lehettek a tüntetésen. Honnan jött neked a 400 ezer kérdező?

Az "1 hónap múlva ez dupla ennyi lesz." állításodból valószínűbb hogy fele annyi lesz.

ápr. 11. 11:21
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!