Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 400 ezer ember tüntetett ma....

400 ezer ember tüntetett ma. Mit gondol a kormány? Vége lesz a Fidesznek?

Figyelt kérdés
1 hónap múlva ez dupla ennyi lesz. Elég durva.
2024. ápr. 6. 23:27
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 A kérdező kommentje:

"2024-ben? az internet világában? nem 1980-ban élünk, ne röhögtesd már ki magad... mind a 400 embert kikérdezted?"

Akár mennire is hihetetlenül hangzik.. így van. Még szennyvízhálózat sincsen kiépítve. ;) Ez a magyar valóság.

2024. ápr. 8. 17:37
 52/67 anonim ***** válasza:

a magyar valóság része is az hogy jelenleg is a fidesz vezet szennyvízhálózat ide vagy oda.

sajna 2022-ben is sok embert pofon vágott a 2/3-os valóság :/

2024. ápr. 9. 00:12
 53/67 anonim ***** válasza:
36%

50: az hülyeség, a rakéták folyamatosan készenlétben vannak, csak ezt megafonnak nevezik.

"Ha viszont veszítettek volna, most ezerrel harsognák,"

mint ahogy most is az ellenzék. tulajdonképpen ezügyben csak helycsere lenne.

nem közvélemény kutatást hanem választást kell nyerni.

"Ami pedig a hírek eljutását illeti...":

nekem erről az a véleményem hogy aki azt akarja hallani/olvasni hogy a fidesz megvédi a magyar érdekeket és embereket, stb stb stb, az olvassa/nézze/hallgassa az m1, hírtv, origo, mandiner.

aki meg arra kíváncsi hogy orbán lop, meg tolvaj fidesz annak ott van az atv, rtl, 444, telex.

mindenki eldöntheti hogy melyikkel szimpatizál.

a média a politika k*rvája, mivel az adott hírforrás azt fényezi/lejáratja amiért fizetik. az rendeli a nótát, aki fizeti a zenészt.

de ilyen hülyeséggel senki se jöjjön hogy faluba nem jutnak el a hírek, mert ez hazugság, oda is elér az internet.

2024. ápr. 9. 00:20
 54/67 A kérdező kommentje:
Elég sok helyre nem. Azt se tudják hogy Fideszen kívül milyen pártok vagy milyen programok vannak. :). Mert nem jut el az információ.
2024. ápr. 9. 00:39
 55/67 anonim ***** válasza:
64%
azért egy 80 éves nyugdíjas is tudja hogy annak idején volt több párt pl mszp. ezt azért ne akard már bemagyarázni :D
2024. ápr. 9. 01:03
 56/67 A kérdező kommentje:

#55: Cáfolni is tudom tessék:

[link]

3:21-től, de onna indul el, ha másolod. :)

"Én a Fideszre szavaztam"

"Hogy hogy?"

"Nem arra kellett?"

"Ismer még más pártatokat?"

"Nem"

...

"TV-ből néztem"

Tehát köztelevizió van, más nincs.

2024. ápr. 9. 14:32
 57/67 anonim ***** válasza:
69%

#56 Kiválasztasz egy embert a 3 millióból aki igen egyszerű és kikövetkezteted a hasonlóan egyszerű agyaddal, hogy akkor tehát mind a 3 millió ilyen.

Na, ezért nem juttok soha előre a nagy kormányváltásban!

2024. ápr. 9. 14:43
 58/67 A kérdező kommentje:
Nincs 3 millió Fidesz szavazó, és azt sem állítottam, hogy mindenki ilyen, de nagyon sokan vannak. Nem véletlenül vannak úgy a körzetek ahogy. De én csak arra válaszotam, hogy "ne akarjam bemagyarázni". Ott a bizonyíték, tehát további jó vergődést.
2024. ápr. 9. 15:07
 59/67 anonim ***** válasza:
100%

58: de van 3 millió fidesz szavazó

[link]

bocs, amúgy igaz, mert másik ilyen videót már láttam.

de akkor is csúsztatsz: azért mert van egy két ilyen retardált, nagy tételben általánosítod őket.

te azt akartad bemagyarázni hogy nincs falun internet és azért nem tudják hogy vannak más pártok. azért nem tudják mert hülyék. szóval nem bizonyítottál semmit.

2024. ápr. 9. 23:59
 60/67 A kérdező kommentje:
Oké . De honnan tudod, hogy most van? :)
2024. ápr. 10. 01:38
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.