Pestiek, nektek nincsenek fenntartásaitok Vitézy-vel szemben?
Tegnap végignéztem a Partizán-interjút, és sok gondolatával egyetértettem. Ugyanakkor elég sok fenntartásom van vele, mint személlyel, illetve azzal amiket állít.
1.) Nem tartom kizártnak én sem, hogy a Fidesz indirekt módon őt indította, mert a jelen botrányos helyzetben csak ezt a Szentkirályit találták, aki azon túl, hogy Tarlós helyettese volt, nem tartom egy komoly jelöltnek. Szerintem ezt a fideszesek is tudják.
2.) Karácsonyra büszke vagyok, mert valljuk be rohadt nagy hátszélben kellett irányítania a fővárost, én sok területen járok fejlődést is, a tömegközlekedésünk is az egyik legjobb. Jelenleg Prágában (is) dolgozom, és nem igaz amit Vitézy állít, szerintem Budapestnek kifejezetten jó a tömegközlekedése. Emellett ő az a tipikus politikus alkat, kiáll olyan ügyek mellett is, ami nem is az ő feladata lenne feltétlen, pl a Pride.
3.) Vitézy bár jó szakember, jók a meglátásai, nekem egyelőre ez csak kampányduma. Ki áll mögötte? Az LMP, aki kb 1%-os párt? Civilek? Nekik miből van pénzük? Vagy a Fidesz esélyesen.
Én úgy gondolom, hogy Vitézytől hiba lenne lemondani, de szerintem inkább szakemberként, tanácsadóként kellene alkalmazni Karácsony mellett, akinek már megvan a hírneve és a budapestiek szeretik.
Jelen helyzetben inkább azt gondolom, hogy csak megosztja a közvéleményt Vitézy, ami végső soron két kimenttel járhat:
1. Vagy Karácsony vagy Vitézy visszalép közös megegyezéssel
2. Nem lépnek vissza, egymást gyengítik, a Fidesz megnyeri magának Budapestet.
3. Szentkirályi viaszalép Vitézy javára. Ezt nem gondolom mondjuk, de ki tudja..
A partizán interjút még nem láttam, de a múltja alapján én attól tartok, hogy nem fogja olyan nagyon szakmai alapon vezetni a várost és a fidesznek meg kell majd felelnie, legalább Karácsony nem a kormánynak akar megfelelni, amikor döntést hoz. Ez lényegesen pozitívabb.
"Azt gondolom,h a polgármester választásnak a városról kéne szólnia."
A parlamentinek meg az országról, viszont ahhoz, hogy valaki a saját terveit megvalósítja, bizony kellenek politikai szövetségesek, akik általában pártból kerülnek ki, ezért vannak egy pártban. Így elkerülhetetlen, hogy ne szóljanak ezen pártpolitikáról is.
Van, de ezek tervek. Gondolom Karácsony teamjenek is van, de oénz hianyaban nehez. Amugy megertem Vitezyt is, sok mindent hemyi szinten meg lehetett volna csinalni.
Az a gond, hogy mindenki a sajat nezopontja alapjan dont. En pl nem vezetek autot de van kocsim. Nyilvan le*arom, hogy ki mennyire all a dugoban, ez engem nem zavar. De alapbol pozitiv nekem Geri.
Egyetlenegy bajom hogy politikát teszi elére.
Ha szeretne segíteni a városfejlesztésben, akkor elfogadta volna az ajánlatot karigeritől, de elutasította.
"Van, de ezek tervek. Gondolom Karácsony teamjenek is van, de oénz hianyaban nehez"
Karácsonyt megítélni pl. a 2019-es ígéretei alapján elég nagy hülyeség, mert úgy ígért, hogy nem számított háborúra, illetve covidra.
Ezek fényében kellene megítélni és ezeket tekintve elég jó munkát végzett.
Karácsony többet tett a covid ellen a fővárosban, mitn az egész fidesz együttvéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!