Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pestiek, nektek nincsenek...

Pestiek, nektek nincsenek fenntartásaitok Vitézy-vel szemben?

Figyelt kérdés

Tegnap végignéztem a Partizán-interjút, és sok gondolatával egyetértettem. Ugyanakkor elég sok fenntartásom van vele, mint személlyel, illetve azzal amiket állít.

1.) Nem tartom kizártnak én sem, hogy a Fidesz indirekt módon őt indította, mert a jelen botrányos helyzetben csak ezt a Szentkirályit találták, aki azon túl, hogy Tarlós helyettese volt, nem tartom egy komoly jelöltnek. Szerintem ezt a fideszesek is tudják.

2.) Karácsonyra büszke vagyok, mert valljuk be rohadt nagy hátszélben kellett irányítania a fővárost, én sok területen járok fejlődést is, a tömegközlekedésünk is az egyik legjobb. Jelenleg Prágában (is) dolgozom, és nem igaz amit Vitézy állít, szerintem Budapestnek kifejezetten jó a tömegközlekedése. Emellett ő az a tipikus politikus alkat, kiáll olyan ügyek mellett is, ami nem is az ő feladata lenne feltétlen, pl a Pride.

3.) Vitézy bár jó szakember, jók a meglátásai, nekem egyelőre ez csak kampányduma. Ki áll mögötte? Az LMP, aki kb 1%-os párt? Civilek? Nekik miből van pénzük? Vagy a Fidesz esélyesen.

Én úgy gondolom, hogy Vitézytől hiba lenne lemondani, de szerintem inkább szakemberként, tanácsadóként kellene alkalmazni Karácsony mellett, akinek már megvan a hírneve és a budapestiek szeretik.

Jelen helyzetben inkább azt gondolom, hogy csak megosztja a közvéleményt Vitézy, ami végső soron két kimenttel járhat:

1. Vagy Karácsony vagy Vitézy visszalép közös megegyezéssel

2. Nem lépnek vissza, egymást gyengítik, a Fidesz megnyeri magának Budapestet.

3. Szentkirályi viaszalép Vitézy javára. Ezt nem gondolom mondjuk, de ki tudja..

márc. 21. 09:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
73%

A partizán interjút még nem láttam, de a múltja alapján én attól tartok, hogy nem fogja olyan nagyon szakmai alapon vezetni a várost és a fidesznek meg kell majd felelnie, legalább Karácsony nem a kormánynak akar megfelelni, amikor döntést hoz. Ez lényegesen pozitívabb.

"Azt gondolom,h a polgármester választásnak a városról kéne szólnia."

A parlamentinek meg az országról, viszont ahhoz, hogy valaki a saját terveit megvalósítja, bizony kellenek politikai szövetségesek, akik általában pártból kerülnek ki, ezért vannak egy pártban. Így elkerülhetetlen, hogy ne szóljanak ezen pártpolitikáról is.

márc. 21. 10:15
 12/20 anonim ***** válasza:
48%
Vitézynek van egyéb témája egyébként a közlekedésen kívül? Egy tömegközlekedés-b*zi, maradjon a szimulátorjátékoknál, ne azóljon bele a felnőttek dolgába. Hajrá Karigeri!
márc. 21. 10:26
 13/20 A kérdező kommentje:

Van, de ezek tervek. Gondolom Karácsony teamjenek is van, de oénz hianyaban nehez. Amugy megertem Vitezyt is, sok mindent hemyi szinten meg lehetett volna csinalni.

Az a gond, hogy mindenki a sajat nezopontja alapjan dont. En pl nem vezetek autot de van kocsim. Nyilvan le*arom, hogy ki mennyire all a dugoban, ez engem nem zavar. De alapbol pozitiv nekem Geri.

márc. 21. 10:34
 14/20 anonim ***** válasza:
55%

Egyetlenegy bajom hogy politikát teszi elére.

Ha szeretne segíteni a városfejlesztésben, akkor elfogadta volna az ajánlatot karigeritől, de elutasította.

márc. 21. 10:38
 15/20 anonim ***** válasza:
63%

"Van, de ezek tervek. Gondolom Karácsony teamjenek is van, de oénz hianyaban nehez"

Karácsonyt megítélni pl. a 2019-es ígéretei alapján elég nagy hülyeség, mert úgy ígért, hogy nem számított háborúra, illetve covidra.

Ezek fényében kellene megítélni és ezeket tekintve elég jó munkát végzett.

Karácsony többet tett a covid ellen a fővárosban, mitn az egész fidesz együttvéve.

márc. 21. 10:38
 16/20 anonim ***** válasza:
83%
Vitézy szerintem masszívan autista, akinek a közlekedés a szakterülete, és szerintem a hobbija is. Én nem csak Budapest, de az egész ország közlekedésfejlesztését szívesen rábíznám.
márc. 21. 11:14
 17/20 anonim ***** válasza:
71%
16# hát én nem, ha már politizál...
márc. 21. 11:55
 18/20 anonim ***** válasza:
62%
Most valljuk be, Karácsony csak azért népszerű mert nem fideszes. Többet nem tud.
márc. 21. 15:53
 19/20 anonim ***** válasza:
83%
#18 de, pl működtetni a fővárost úgy, hogy a kormány ott gáncolja ahol tudja, ott von el pénzt ahol tud. Meg sikerült egy lánchidat felújítani, amit taplós pipinek majdnem 10 évig nem sikerült.
márc. 21. 16:55
 20/20 anonim ***** válasza:
84%
18# nem tud? örülj hogy állami támogatás nélkül tudott valamiből fenntartani a várost és még jutott felújításra is
márc. 21. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!