"Nem engedem, hogy külföldön találj jobb állást, ha itthon is lehet! " Csak nekem vannak fenntartásaim a Jobbik ezen megnyilvánulásával?
oda van írva
"HA ITTHON IS LEHET"
menjen ki, de aztán jöjjön is vissza
akinek meg állam fizeti tanulását, az ne menjen ki
Teljesen kifordított a szavakat.
A "nem engedem" nem azt jelenti, hogy márpedig a Jobbik megtiltja, hogy bárki külföldre menjen dolgozni.
Nem erről van szó.
Hanem arról (és ebben igazuk van), hogy sajnálatos, hogy sok magyar embernek el kell hagyni a hazáját, külföldön kell dolgoznia, hogy boldogulni tudjon. Pedig az lenne a jó ha mindenki otthon maradna, és otthon boldogulna, adózna, gyarapodna.
A Jobbik arra szeretne rámenni, hogy elérhesse azt, hogy a fiatalok ne akarjanak külföldre menni, hogy megérje nekik, hogy otthon dolgoznak. Azt szeretné ha azok is hazajönnének akik kint vannak, és otthon adóznának, dolgoznának. A célja, hogy ahogy lehetséges munkahelyeket teremteni, és megközelíteni a nyugati béreket. Lengyel ország ezt csinálja már egy ideje, és lassanként szállingóznak is hazafelé. Ezt szeretné a jobbik is. Nem tiltani akarja (mert aki akar az mehet) csak szeretné ha otthon is jó legyen..
Nem kell kiforgatni a szavakat ám...
(ja és nem vagyok jobbikos..)
"A "nem engedem" nem azt jelenti, hogy márpedig a Jobbik megtiltja, hogy bárki külföldre menjen dolgozni."
Akkor talán nem így kéne mondani, ha nem így gondolják.
Amúgy meg hol nyilatkoztak ilyet, kedves kérdező?
Mert most így rákerestem pontosan arra, amit itt idéztél, de sehol nem találtam róla semmit, csak a te kérdésedet hozta be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!