A Jobbik meg tudná valósítani amiket ígér a programjában?
"A Jobbik meg tudná valósítani amiket ígér a programjában?"
A csendőrség felállítását, meg a cigány egzecéroztatását? Igen, hiszen ez csak jogalkotás, törvények kérdése.
A nemzetgazdasági programjukat?
Nem, mert a gazdaságtan nem Vona vágyálmaira épül, a legtöbb neves közgazdász itthon azon a véleményen van, hogy EU nélkül, és multik nélkül éhen halnánk. Meg persze értelemszerűen megugrana az itthoni munkanélküliség is, egy jobbik-kormány esetében még többen lennénk arra kényszerítve, hogy kint dolgozzunk (bár ez nekem nem volna változás, én most is Ausztriában dolgozom).
Mire vagy még kíváncsi?
ma 08:51
:)
Erre könnyen válaszolhatok, természetesen nem.
Az a kampányvideó nyilvánvalóan azért készült, mert a jobbik ráeszmélt arra (végre valahára:) hogy van egy támogatási maximum, amit egy adott társadalomban el lehet érni a radikalizmussal, és ezt a maximumot úgy néz ki elérték.
Az már más kérdés, hogy olyanok lettek ettől a videótól, mint a foltos kutya, mert most a régi szavazóik érdekeitől elég messze kerültek, az új lehetséges szavazóik meg nem biztos, hogy ilyen "botránypárti" múlttal túl sok hitelt adnak nekik. Ezen 1, azaz egy kampányvideó nem változtathat.
"A halálbüntetés meg nem egyes emberek szavazatán múlik, ez szakkérdés és épeszű ember nem gondolhatja komolyan, hogy Ő, személy szerint miért érezhetné magamagát feljogosítva arra, hogy megszavazza más ember kiirtását ???!!!"
Pláne, hogy a világon semmitől nem rettent el, erre számtalan történelmi példa van, csak hogy a modern időkből mondjak egyet, az USA-ban van halálbüntetés egy maroknyi államban, mégis a kirívó, erőszakos bűncselekmények statisztikája megegyezik az olyan államokéval, ahol nincsen halálbüntetés (nem is volt soha, vagy eltörölték -abolished death penalty-).
A Jobbik nem utopisztikus, hanem idióta, a programja meg totális szakmaiatlanság. A jobbik programja alkalmatlan az ország kormányzására, az kizárólag csak egy propaganda-kiadvány sok nyominak, akik elhisznek belőle ezt és azt.
A jobbik gazdaságpolitikai elképzelései (minimális van) borzalmasak, a cigánykérdésben pedig a valódi megoldás helyett a bosszút és az erőszakot veszik elő (halálbüntetés, amelynek semmi visszatartó ereje nincs, segélymegvonás, amely még nyomorultabbá teszi a népességet, ergo növeli a bűnözést, és kémiai kasztrálás, amelynek szintén "sok értelme" van.) Mint tudjuk az erőszak eddig mindenre megoldás volt a történelemben (irónia volt).
A jobbik nem akarja megváltoztatni a rendszer alapját, a kapitalizmust, ergo NEM radikális párt, sőt szélsőséges módon monopólkapitalista... az meg ugye újabb válságot és nyomort jelent.
ma 09:57
Ez a 38%-os nem én vagyok (aki eddig válaszolt ide).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!