Most már teljesen kipukkadt a Magyar Péter lufi? Vagy még egyesek mindig őt várják messiásként?
A kapcsolataik felületesek, és hiányzik belőlük az empátia. A nárcisztikusok erősen motiváltak, hogy megfeleljenek az elismertségre vonatkozó elvárásaiknak. Nem empatikusak másokkal. Ehelyett arra összpontosítanak, hogy a kapcsolataik hogyan segíthetnek nekik jobban érzi magukat. A nárcisztikus élvezi, ha hallgatóközönségre talál, de kevés érdeklődést mutat mások gondolatainak meghallgatására. S miközben megértő fülekre vágyik a nehéz időkben, nem valószínű, hogy mások nehézségei a legcsekélyebb mértékben is izgatnák.
2. Nehéz kijönni velük, mert úgy érzik, jobbak és mások, mint a többi ember, akikkel leereszkedően bánnak. Úgy érzik, jogosultak a különleges bánásmódra, és nyugodtan viselkedhetnek kizsákmányolóként, hogy elérjék a saját vágyaikat. Ez a stílus közvetlenül vagy közvetve azt mondja a velük kapcsolatba kerülőknek, hogy nem fontosak, vagy nem olyan jók, mint a nárcisztikus.
3 A rossz viselkedésük nem rövid életű. Van egy viselkedésmintájuk, amelyet követnek a különböző helyzetekben a felnőtt életük során. Ez nem egy életszakasz, amit ki lehet nőni, mint például a tinédzserkori lázadást.
De egyébként személyes ismerem a Diákhitel Központból, nekem egyértelmű, hogy ilyen!
Nagyon jól megtaláltad a google segítségével. Viszont még mindig várom a konkrét példákat.
Szerinted a fent leírtak Orbánra miért nem jellemzőek? Én több példát tudnék mondani Orbán viselkedésében, megnyilvánulásaimban, amik nárcisztikusak mint MP-ében.
Btw a nárcisztikus személyiséget még egy pszichológus vagy pszichiáter sem pár megszólalás alapján diganosztizálja.
Milyen poziban dolgoztál a diákhitel központban?
Kit érdekel, hogy MP jó ember-e? Most komolyan eltartott kisujjal fanyalgunk, hogy háát, ha egy nárcisztikus bántalmazó, akkor inkább ne is döntse meg Orbánt és a NER-t, az úgy már nem is az igazi?
Tőlem aztán maga az antikrisztus is lehet, ha Orbán hatalmának véget vet.
Én nem fanyalgok, bár szerintem nem is az.
És azt is röhejesnek tartom, hogy olyan dolgokat rónak fel neki (ki tudja mire alapozva), amit a saját imádott vezetőjük (OV) többszörösen hoz.
Plusz ha a tökéletes, makulátlan emberre várunk aki leváltja a fideszt akkor várhatunk örökre - ugyanis ilyen ember nem létezik. Senki nem tökéletes vagy makulátlan. Olyan ember kell, aki képes aváltozásra, fejlődésre, önmaga árnyékán való túllépésre.
MP bejelentette, hogy március 26. reggel 9-kor közzéteszi Facebook-on és YouTube-on a hangfelveteleket.
Kíváncsian várjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!