Magyar Péter azért támadjam most a NERt mert már nincsen megkötve a keze a volt felesége miatt, ugyanis eddig hozzá volt lojális, de eddig is rendszerkritikus volt?
Valóban pont akkor kezdett támadni amikor a feleségét teljesen kitaszította a rendszer, így már lehet nincsen veszteni valója és ezért támadja a NERt...
Teljesen logikus lenne ugyanis őt nem tették ki, ....miért tették volna ki ő ott dolgozott abban a pozícióban ahol eddig is...
Ki lett rúgva, azért van most megsértődve. De egyre többen látják, hogy kamu az egész csávó.
Hamuban sült f*szságnak nevezte Magyar Péter állítását az ismert jogász
Számomra M.P. csak azt bizonyította eddig, hogy ügyesen tud lopni a ner-ben és sikeresen tereli a figyelmet orbán kínos ügyeiről, pedo botrány, békeszerződés, stb...
Aki hitelesebb sokkal, számomra ő:
2: ez így nem igaz, mert azután "rúgták ki", hogy kiállt a nyilvánosság elé és le is mondott a tisztségeiről, amiket a válás után még évekig elláthatott.
A fb-oldalán visszakereshető, hogy már régóta rendszerkritikus, csak nem állt ki a nagy nyilvánosság elé, saját bevallása szerint azért nem, mert Varga Juditnak EP-listavezetőként nem akart ártani, ami logikus, hiszen a botrányban is őt védte.
Ennek a fazonnak a nevét, fél évvel ezelőtt, kb a legközelebbi barátai és a családja ismerte maximumom. Én megmondom őszintén, érdemtelenül állok, minden politikus nem politizáló családtagja előtt -mondjuk arról tudtam, hogy neki is csurrantak zsiros állások- és nekem ő csak ollós Juc, férje volt. Évekig elvolt a rendszerben, évekig segitett, vagy hallgatott a rendszer felépitésében, évekig nem volt nyilvánosan problémája ezzel.
Értem, azt a várakozást, ami most őt körülveszi, de jelen pillanatban, semmit sem mutatott még abból, amit mond.
Én megadom neki a lehetőséget, de, addig, amig nem dobja le ezt az atombombát, számomra ő is csak 1 a sok megélhetési politikus közül, aki most a saját lecsóját akarja kikaparni. Ha bemutat valamit, abból amit mond, ne adjIsten, még eredménye is lesz, akkor elismerem, hogy tévedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!