Melyik leírás jellemez téged leginkább a Magyar Péter- jelenség kapcsán?
Hianyolok egy olyan pontot, hogy se hosnek, se arulonak, semmi ilyesminek nem tartom, inkabb egy atlagos tisztviselonek, akinek tele lett a hocipoje, es kivancsian varom, mi sul majd ki ebbol az egeszbol.
A felsoroltak kozul sajnos egyikkel sem tudok azonosulni.
Értem; sajnálom hogy nem találsz megfelelőt.
Ugyanakkor nem úgy szól a kérdés, hogy melyikkel tudsz azonosulni, hanem h melyik áll a legkozelebb a véleményedhez. Vagy ha úgy tetszik, melyik áll ezek közül legkevésbé távol.
Egy nárcisztikus, hisztikéző óvodás szintjén van, csodálom, hogy Varga Judit eddig bírta mellette.
Most,hogy kivágták a milliós fizetéssel járó állásaiból, gerinctelen módon egyből oda sz@rik, ahonnan evett.
Érdekes Orbánt nem tartod gerinctelennek, aki odaszarik ahonnan enni kap? (Lásd Brüsszel)
Btw nem rúgták ki, hanem ő mondott le. De mindegy.
A második.
Én nem szavaznék rá, ha indulna pl. választáson, nem is szimpatikus és nem hiszek egy volt NER-ersnek, de muris, ahogy szívatja a fideszt.
Ha hiteltelen lesz (nincs bizonyítéka, blöfföl) nem igazán érdekel, nem látok benne messiást. Ha meg szétroppantja a fideszt a bizonyítékaival, az minden normális, tisztességes embernek jó.
6:
Én is kb. így érzek vele kapcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!