Jól értem, hogy Magyar Péter többek között az exfeleségével folytatott beszélgetéseit is titokban rögzítette, és azt is bizonyítékként tervezi felhasználni?
2: egy ilyen ügyben nem kell közvetlenül ismerned a vádlottat. Nem is értem a felvetést. Csak az tanúskodhat szerinted, akivel már kezet fogott schadl?
Sőt megsúgom, ha hallod ahogy a buszon valaki fennhangon elmeséli telefonon, hogy megölte a kutyáját, és erről hangfelvételt készítesz, akkor sem kell ismerned az illetőt, hogy tanúskodj egy feljelentés esetén.
Azt mondja a családja védelmében készítette a felvételeket.
A családja védelmében vette fel titokban a bizalmas házastársi beszélgetést? Ez nekem kicsit meredek.
És amit orbánék évek óta csinálnak az nem meredek??
Ha lenne rálátásod a rendszerre belülről és arra mire képesek, ha kutyaszorítóban érzik magukat, akkor Te is megtennék mindent, hogy védd akit szeretsz. De persze, el lehet játszani az álszentet...
8:
Nekem az a meredek ebben; hogy elvileg a feleséged védelmében titokban felveszed azt, amit a feleséged bizalmasan közöl veled. Veled, aki házastársként még a tanúskodást is megtagadhatod a feleséged ügyében.
Minden esetre nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi van azokon az állítólagos hangfelvételeken.
Ha kitalálja, hogy mégsem hozza nyilvánosságba, akkor megy a pali a Pestilászló-fiókba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!