Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márky-Zaynak mi volt pontosan...

Márky-Zaynak mi volt pontosan a veszte 22ben?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy kicsit idejét múlt de így a napokban sokat gondolkozok rajta és nem vagyok benne biztos

márc. 19. 15:34
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
30 Durva. Mondták eddig, de most tettél róla nekem élő bizonyságot milyen is a ti ellenzéketek.
márc. 19. 19:43
 32/49 anonim ***** válasza:
73%
Karaktergyilkosság vele szemben és a feleségével szemben.
márc. 19. 19:44
 33/49 DK-s ***** válasza:
62%

#31-nek (kérdezőnek):

Ez volt az én személyes bosszúm. Nem tettem volna, ha a DK-n belül szintén nem hallottam volna olyan "hangokat", hogy inkább a fidesz mint makizaj.

Sokan azt hiszik, hogy a fidesz saját magától nyert fölényesen. Mások nevében nem beszélhetek, de szerintem qrva sok voksot kapott tőlünk, makizaj miatt.

márc. 19. 19:48
 34/49 anonim ***** válasza:
76%
31 Az ellenzék ideológiailag nem homogén. Mivel MZP egyes kijelentései még a fidesztől is jobbra vannak, ez nagyon sok embert taszított, és sokan nem mentek el szavazni. Amíg meg nem jelent a színen, az ellenzék és a fidesz fej-fej mellett volt a közvéleménykutatások szerint, ezt MZP-nek sikerült -20%-kal módosítania. Rengetegen nem mentek el szavazni. Olyanról most olvastam először, hogy valaki átszavazott a fideszre (ez is lehetett tömeges, csak nem beszélnek róla), mert MZP még annál is rosszabb lenne, olyanról viszont nagyon sokat hallottam, hogy egyszerűen nem mentek el szavazni sokan emiatt.
márc. 19. 19:49
 35/49 anonim ***** válasza:
0%

"#25 Mitől lesz tehetséges egy politikus? jó beszédeket tud mondani?Jól kiépíti a saját hatalmát? Következmények nélkül lopja az adófizetők pénzét? Felépít egy undorító (de hatásos) propaganda rendszert?

Ha ezt jelenti akkor valóban jó politikus"

#26: De most miért? Mondj még egy ilyen vezetőt Európában aki ilyen profi? És már 14 éve tolja, egy ilyen emberre nem lehet azt mondani, hogy lúzer vagy tehetségtelen. Amúgy meg amilyen a nép olyan a vezetője 🙂. Mielőtt még itt ítélkezel, gondolkozz el azon, hogy te miket teszel meg azért, hogy ne fajuljanak idáig a dolgok. Pofázni könnyű.

És merem állítani, hogy Orbán Viktor nem csak a magyar történelem, de az európai történelem top 10-es politikusai közé lehetne sorolni.

márc. 20. 15:31
 36/49 anonim ***** válasza:
#3 Elég lett volna, ha csak az eredetijét nézik meg azoknak a videóknak, amelyekből a megafos meg az M1 összeollózta a lejárató anyagait.
márc. 20. 15:47
 37/49 anonim ***** válasza:
#32 Méghozzá DK-ás segítséggel. Mint ahogy itt DK-ás barátunk el is ismeri. A csoportjaikban a választási kampányban egész végig a fidesszel karöltve uszítottak Márki ellen.
márc. 20. 15:55
 38/49 DK-s ***** válasza:
41%

#37-nek:

Így van!

Én a húszezres csoportomat "izzítottam" folyamatosan, de maguktól is szorgalmasak voltak.

márc. 20. 17:11
 39/49 anonim ***** válasza:
100%
A gyurcsányozás egyértelmű öngól volt. Ha az ellenzéki táborból 10 százalékpontnyi ember átszavazott, az meg is magyarázza a 20%-nyi különbséget az előválasztásokat megelőző szoros álláshoz képest. +10% a fidesznek, -10% az ellenzéknek. Azt meg nem gondolhatta komolyan, hogy a DK-sok nélkül nyerhet. Felesleges ugyanazt csinálni, mint a fideszesek, hogy állandóan külső tényezőkre mutogatnak. Ezt ő rontotta el. Rossz kommunikáció, maga ellen fordította a DK-t, és általában a baloldali érzelműek számára vállalhatatlan dolgokat mondott (például az egykulcsos jövedelemadó-rendszer elleni akadékoskodása).
márc. 20. 19:00
 40/49 anonim ***** válasza:
Az egykulcsos jövedelemadó pont nagyon nem baloldali.
márc. 20. 20:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!