Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márky-Zaynak mi volt pontosan...

Márky-Zaynak mi volt pontosan a veszte 22ben?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy kicsit idejét múlt de így a napokban sokat gondolkozok rajta és nem vagyok benne biztos

márc. 19. 15:34
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
74%

"elég volt meghallgatni egyik-másik eszmefuttatását."

Akkor mondj példát légyszíves

márc. 19. 18:31
 22/49 anonim ***** válasza:
18%

"és nagyon sok ilyet hallottam a közvetlen környezetemből is"

Néhány ilyet én is láttam, de az ellenkezőjéből sokkal többet, ami a szavazatok számán is meglátszott.

"Akkor mondj példát légyszíves"

Az egészségüggyel kapcsolatos katasztrofális kijelentései.

márc. 19. 18:34
 23/49 anonim ***** válasza:
59%

"Az egészségüggyel kapcsolatos katasztrofális kijelentései."

A 15-ös válaszomba reagáltam már erre. Hallgasd meg.

márc. 19. 18:38
 24/49 anonim ***** válasza:
44%
16-osban reagáltam.
márc. 19. 18:39
 25/49 anonim ***** válasza:
26%
Mert nem olyan tehetséges politikus, mint Orbán.
márc. 19. 18:43
 26/49 anonim ***** válasza:
45%

#25 Mitől lesz tehetséges egy politikus? jó beszédeket tud mondani?Jól kiépíti a saját hatalmát? Következmények nélkül lopja az adófizetők pénzét? Felépít egy undorító (de hatásos) propaganda rendszert?

Ha ezt jelenti akkor valóban jó politikus

márc. 19. 19:01
 27/49 DK-s ***** válasza:
37%

Most félre teszem picit a DK-párttagságomat, és objektív próbálok lenni.

Makizaj (ennyit az objektivitásról 🤣) azzal követte el a leghatalmasabb hibát, hogy túlbecsülte Gyurcsány hatalom-éhségét. Azt hitte hogy bármit megengedhet magának, Gyurcsány úgyis tudni fogja hogy "hol a helye" ahhoz, hogy az összefogás győzhessen. Tévedett.

A DK-soknak amúgy is rettenetesen ellenszenves volt, de mivel bízunk Gyurcsány meglátásaiban, ezért beálltunk Makizaj mögé.

Egész addig, amíg arra nem merészelte utasítani Gyurcsányt, hogy a DK ne kampányoljon. Persze erről mi azonnal első kézből értesültünk, úgyhogy Makizaj utána már hazudozhatott amit akart. Minket DK-sokat qrvára nem az érdekelt hogy ő mit hazudozik éppen.

[link]

Minket egy dolog érdekelt: mi Gyurcsány álláspontja? Az pedig világos volt. Nem süllyedt odáig hogy Makizajt hazudtolja, ráhagyta, majd közölte az álláspontját: „Azt kérte a kapitány, hogy ne kampányoljak. Így fogok tenni”

Azt pedig hogy a párttagok hogyan döntenek, ránk bízta.

Tényleg azt képzelte az a bazári majom, hogy miután egyfolytában Gyurcsányozott, több esetben kishíján leh'lyézte a DK tagokat és szavazókat, majd elutasította azt a személyt aki a párttagok 97%-ának a bizalmát élvezi, hogy mindezeket lenyelve mégiscsak segíteni fogjuk? Miközben Gyurcsány egyértelműen érzékeltette velünk, hogy ő xarik bele az egészbe?

Döntöttünk.

márc. 19. 19:24
 28/49 anonim ***** válasza:
71%
Az összefogáson belüli cicaharc, illetve a hábórús kommunikáció
márc. 19. 19:30
 29/49 A kérdező kommentje:
27 A Fideszre szavaztatok?
márc. 19. 19:30
 30/49 DK-s ***** válasza:
62%
Én igen.
márc. 19. 19:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!