Márky-Zaynak mi volt pontosan a veszte 22ben?
"elég volt meghallgatni egyik-másik eszmefuttatását."
Akkor mondj példát légyszíves
"és nagyon sok ilyet hallottam a közvetlen környezetemből is"
Néhány ilyet én is láttam, de az ellenkezőjéből sokkal többet, ami a szavazatok számán is meglátszott.
"Akkor mondj példát légyszíves"
Az egészségüggyel kapcsolatos katasztrofális kijelentései.
"Az egészségüggyel kapcsolatos katasztrofális kijelentései."
A 15-ös válaszomba reagáltam már erre. Hallgasd meg.
#25 Mitől lesz tehetséges egy politikus? jó beszédeket tud mondani?Jól kiépíti a saját hatalmát? Következmények nélkül lopja az adófizetők pénzét? Felépít egy undorító (de hatásos) propaganda rendszert?
Ha ezt jelenti akkor valóban jó politikus
Most félre teszem picit a DK-párttagságomat, és objektív próbálok lenni.
Makizaj (ennyit az objektivitásról 🤣) azzal követte el a leghatalmasabb hibát, hogy túlbecsülte Gyurcsány hatalom-éhségét. Azt hitte hogy bármit megengedhet magának, Gyurcsány úgyis tudni fogja hogy "hol a helye" ahhoz, hogy az összefogás győzhessen. Tévedett.
A DK-soknak amúgy is rettenetesen ellenszenves volt, de mivel bízunk Gyurcsány meglátásaiban, ezért beálltunk Makizaj mögé.
Egész addig, amíg arra nem merészelte utasítani Gyurcsányt, hogy a DK ne kampányoljon. Persze erről mi azonnal első kézből értesültünk, úgyhogy Makizaj utána már hazudozhatott amit akart. Minket DK-sokat qrvára nem az érdekelt hogy ő mit hazudozik éppen.
Minket egy dolog érdekelt: mi Gyurcsány álláspontja? Az pedig világos volt. Nem süllyedt odáig hogy Makizajt hazudtolja, ráhagyta, majd közölte az álláspontját: „Azt kérte a kapitány, hogy ne kampányoljak. Így fogok tenni”
Azt pedig hogy a párttagok hogyan döntenek, ránk bízta.
Tényleg azt képzelte az a bazári majom, hogy miután egyfolytában Gyurcsányozott, több esetben kishíján leh'lyézte a DK tagokat és szavazókat, majd elutasította azt a személyt aki a párttagok 97%-ának a bizalmát élvezi, hogy mindezeket lenyelve mégiscsak segíteni fogjuk? Miközben Gyurcsány egyértelműen érzékeltette velünk, hogy ő xarik bele az egészbe?
Döntöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!