Mi okozza azt, hogy látszatra gazdag az ország?
Persze, laikus, buta kérdésnek tűnik. Előrebocsátom.
Ma voltam egy fejér megyei cukrászdában, ami igen híres a környéken, legalább 200 ember volt ott, a környék tele autókkal.
De köztük nem láttam régi, lerúgott kocsikat, mind 10 évnél újabb autók.
Jöttek motorosok BMW motorokkal, rengeteg család jött. Mindenki kulturáltan öltözve, látszott, hogy van pénz az embereknél.
Mégis ott a kettősség, hogy a hazavezető út minősége katasztrofális, és minden rohad, ami állami.
Persze, tudom, most azokat az embereket láttam, aki megteheti, azokat evidens nem, aki nem teheti meg.
Ennyire szétnyílt a társadalmi olló?
Egyszer menj el egy ételosztásra!
Na, majd az ottani tömegtől fogsz megvilágosodni...
Igen, nagy az olló a zemberek közt. Sok ember egyedül, otthon él, mert nem tud kimenni az utcára pl.: betegség miatt: őket sem látod. Van, akinél a prioritásokkal van gond: nagyTV van, cigi szintén van, de folyamatos kaja nincs. Van, akispórolás hatására tud menni pl.: cukrászdába, vagy SZÉP-kártya (vagy más élelmiszertámogatós cucc miatt). Van, akik közösen összedobva tudnak éttermezni.
Nehéz kérdés amúgy ez, mert rengetegen kamuznak is: sipákolnak a másiknak, hogy "Jaj, de rossz az élet", majd másnap megy hambit venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!